Site icon TLIFE

Νάνσυ: “Τόσο καιρό ένα μήνυμα δεν μπορούσε να μου στείλει;”

Εδώ και τρεις μήνες έχω γνωρίσει ένα παιδί, το οποίο στα μηνύματα δεν πολυμιλούσε. Μόνο μου έστελνε όταν ήταν να βγούμε και βγαίναμε κάθε Δευτέρα που είχαμε ρεπό και οι δυο από τις δουλειές μας.

Περνούσαμε πολύ καλά μπορώ να πω, αλλά μετά άρχισε να μου στέλνει ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα και την τελευταία φορά που βγήκαμε κάναμε κάτι το προχωρημένο και δεν μου ξανά έστειλε ποτέ. Σαν να μην υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Έτσι, το άφησα κι εγώ και δεν έστειλα τίποτα.

Όμως σήμερα που πήγα να φάω στο μαγαζί που δουλεύει τον συνάντησα και με χαιρέτησε και με αγκάλιασε σαν να είμαστε δυο καλοί φίλοι και μου είπε ότι του έλειψα και να βγούμε σήμερα…

Πραγματικά δεν τον καταλαβαίνω. Έπρεπε να τον συναντήσω από κοντά για να μου το πει αυτό; Τόσο καιρό ένα μήνυμα δεν μπορούσε να μου στείλει αφού ήθελε να με δει τόσο πολύ; Εμένα μου αρέσει πολύ αλλά με έχει μπερδέψει αυτή η κατάσταση και δεν ξέρω τι να κάνω…

Θα μου ήταν ενδιαφέρον να ακούσω τις γνώμες σας
Νάνσυ


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr