Οι δικές σας ιστορίες: “Τον συγχώρεσα, του έδωσα δεύτερη ευκαιρία και…”

Πριν από μερικούς μήνες τα είχα με έναν κάποιον. Είχα πολύ καιρό να κάνω σχέση και μου άρεσε πολύ.

Στην αρχή ήταν καλά όμως στην πορεία διαπίστωσα ότι είχα να κάνω με έναν έφηβο στο σώμα ενός 28άρη.Ήταν πολύ ανώριμος. Χανόταν για μέρες, δεν βρισκόμασταν συχνά, δεν είχαμε τακτική επικοινωνία. Ένιωθα ότι είμαι μόνη, ότι δεν νοιάζεται καθόλου για μένα και του ζήτησα να χωρίσουμε.

Αυτός μετά με κυνήγησε, με έπαιρνε τηλέφωνα ότι θα αλλάξει, ότι έχει μετανιώσει που φερόταν έτσι, ότι μόνο εμένα θέλει και τέτοια. Μέχρι και στο σπίτι μου ήρθε να με βρει.

Τον συγχώρεσα, του έδωσα δεύτερη ευκαιρία. Και συνέχισε να φέρεται με τον ίδιο τρόπο. Πάλι αναπάντητα μηνύματα, πάλι να μη βρισκόμαστε συχνά. Αδιαφορία και ψυχρότητα.

Του έστειλα μήνυμα ότι είναι απαράδεκτος και τον διέγραψα από παντού και αυτός δεν μου απάντησε καν. Κατά τα άλλα με ήθελε και είχε μετανιώσει. Δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί του εννοείται, απλώς δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε στο μυαλό του.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έρχονται άνθρωποι στο δρόμο μου που τους φέρομαι υπέροχα και αυτοί με παίζουν και μετά φεύγουν σαν να μη με γνώρισαν ποτέ. Γιατί λένε μεγάλα λόγια και μετά σε αγνοούν και εξαφανίζονται σαν να μη σε ξέρουν.

Είμαι βαθιά πληγωμένη. Λένε πως ό,τι δίνεις παίρνεις. Εγώ όμως καταλήγω πάντα να δίνω πολλά και να μη παίρνω τίποτα πίσω.

Κάτια

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.

    Δεν χρειάζεται να δίνεις από την αρχή, μην πέφτεις με τα μούτρα.

    Σίγα σιγά και θα έρθει ο σωστός

  2. Θα μπορουσε να ειναι ειλικρινης μαζι σου εξαρχης λεγοντας πως δεν θελει σχεση. Οταν τον δεχτηκες για 2η φορα, δεν συζητησατε ; δεν σου ειπε τι θελει ; αλλα και να σου ειπε, τα λογια ειναι ευκολα.
    Προφανως δεν ηθελε δεσμευση. Κακο δεν ειναι αρκει να το ξερεις και εσυ.
    Οποτε αλλη φορα κοιταξε να προστατευεις τον εαυτο σου. Μην ενθουσιαζεσαι οσο γινεται. Και καποιες συμπεριφορες κατι δειχνουν. Αν εξαφανιζεται και δεν απανταει σε μηνυματα προφανως και κατι δεν παει καλα. Το δυσκολο ειναι να τα δεις αυτα τα σημαδια οταν εισαι μεσα στη σχεση.

  3. Αγαπητή συνονόματη Κάτια,
    Δεν έγινε κάτι, διάλεξες τον λάθος άνθρωπο ακριβώς επειδή ήθελες “κάποιον” και όχι κάποιον κατάλληλο. Ήθελες τη σχέση και όχι τον άνθρωπο, που στην ουσία δεν υπήρχε κιόλας.
    Γνωρίζουμε άπειρους ανθρώπους στη ζωή μας, κάνουμε όλοι λάθη και μαθαίνουμε από αυτά. Κοίταξε στο τι σε τράβηξε σε εκείνον και θα διαπιστώσεις ότι δεν ήταν κάτι βαθύ, δεν ήταν ωριμότητα, δεν ήταν κάποιο απ τα συστατικά που θα ήθελες στον ιδανικό σύντροφο.
    Πιστεύω ακράδαντα πως στη ζωή μας επιλέγουμε ανθρώπους ακατάλληλους, μη διαθέσιμους συναισθηματικά κτλ ασυναίσθητα επειδή εμείς βρισκόμαστε σε μια τέτοια κατάσταση, τρώμε τα μούτρα μας και αυτό μας κάνει να επιλέγουμε πιο συνειδητά όταν θα έρθει η ώρα και θα είμαστε έτοιμοι εμείς μέσα μας.
    PS μη δίνεις δεύτερες ευκαιρίες ποτέ και σε κανέναν, αν τον ένοιαζε θα το έκανε σωστά the first time round….

  4. Άστον αυτόν παίζει και αλλού δεν είσαι η μόνη.
    Επίλεξε κάποιον πιο σοβαρό τύπο. Και απο την αρχή να προσέχεις αν βλέπεις εξαφανίσεις και περίεργες συμπεριφορές να φεύγεις ή τουλάχιστον να μην αφιερώνεσαι τόσο πολύ.

  5. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ Κ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ,,,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕΣ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ,,,,
    Η ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΖ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΤΛ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ,,,ΟΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝΤΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΙΚΙΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΔΩ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΣΦΡΑΓΙΔΑ Κ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ,,,,
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ

  6. Επειδή έχεις την πεποίθηση πως δεν ΑΞΙΖΕΙΣ κάτι καλό για αυτό σου έρχονται κακοί τύποι στη ζωή σου
    Ίσως επίσης και εσυ η ίδια να ΦΟΒΑΣΑΙ να δεσμευτείς πραγματικά με ένα καλό τύπο γιατί βαθιά μέσα σου δε θέλεις την ευθύνη της δέσμευσης .
    Αναλογα και τη σχέση που έχεις με το πατερα σου και αν έχεις δεχτεί αληθινή αγάπη από αυτόν αναλογη θα είναι λοιπόν και η σχέση που θα κανείς με κάποιον στο μέλλον
    Όλα αυτά σου συμβουλεύω να σκεφτείς
    Αν η ιστορία είναι αληθινή βέβαια και δεν την έβγαλε από το μυαλό της από μια ευφυής editor !!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164