Site icon TLIFE

Παναγιώτης: “Ίσως να είμαι ο μοναδικός άνδρας που έχει αυτήν την …πρωτιά.”

Καλησπέρα!
Με λένε Παναγιώτη και είμαι 30 χρονών. Βασικά, θα ήθελα την άποψή σας για ένα θέμα που με προβληματίζει και που είναι φυσικά, οι διαφυλικές σχέσεις.

Αναρωτιέμαι, αν υπάρχουν άνδρες που, όχι απλώς απέμειναν μόνοι τους για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά δεν απέκτησαν ποτέ σχέση με κάποια γυναίκα ούτε π.χ. για 1 μήνα και είναι μόνοι όλη τους τη ζωή. Γιατί ίσως να είμαι ο μοναδικός άνδρας που έχει αυτήν την “πρωτιά”.

Τριαντάρης, λοιπόν, ο οποίος δεν απέκτησε ποτέ κάποια σχέση. Για κακή μου τύχη, από το σχολείο ακόμα, δεν με πρόσεχαν τα κορίτσια και η ιστορία συνεχίστηκε και μετέπειτα στο ΤΕΙ ως φοιτητής. Είμαι στην κυριολεξία “αόρατος” γιατί δεν είμαι ελκυστικός. Και πόσο ελκυστικός μπορεί να είναι ένας άνδρας με μπόϊ 1.65; Και η εξωτερική εμφάνιση ΜΕΤΡΑΕΙ και σας το λέω από προσωπική εμπειρία.

Που λέτε, έχω συνηθίσει στη μοναξιά μου και έχω παραιτηθεί από το φλερτ και από τις κοινωνικές εξόδους γιατί δεν νομίζω πως θα έχω κάποια τύχη. Το καλό είναι πως έχω δουλειά, για την ώρα.

Αλλά πώς είναι για έναν άνδρα, μια ζωή, χωρίς κάποια σύντροφο; Καλή, κακή; Ποια είναι η γνώμη σας.

Παναγιώτης


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr