Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός που σε κάνει add στο facebook. Η Maria έζησε τη spooky πλευρά…

Η δική μου ιστορία μπορεί να γραφτεί ίσως και σε βιβλίο…

Στα 19 μου μπήκα σε ένα site και άρχισα να παίζω και να φλερτάρω. Ως φωτογραφία μου είχα τραβήξει απλά την κοιλιά μου. Καθόμουν ώρες και συνήθως βράδια…

Στα 20 μου κι ενώ βρισκόμουν στην Πάτρα για σπουδές, ανακαλύψαμε το facebook. Δέχτηκα κι ένα αίτημα από ένα παλικάρι, εμφανισιακά όμορφο, αλλά δεν τον ήξερα.

Αρχίσαμε να μιλάμε, να γνωριζόμαστε. Ήταν από ένα χωριό έξω από την Πάτρα, συνομήλικός μου. Μιλούσαμε ατελείωτες ώρες, ώσπου αλλάξαμε τηλέφωνα και είχαμε και από εκεί επικοινωνία.

Μου ζήτησε να βρεθούμε. Διστακτικά και με φίλες μου, πήγα και τον γνώρισα. Περνούσα πολύ όμορφα. Και να φανταστείς ότι τα κορόιδευα αυτά…

Κάποια στιγμή, μετά από τρεις μήνες, ανακάλυψα ότι το Add στο facebook, δεν ήταν τυχαίο. Έμενα κάποια βράδια και στο σπίτι του και μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την κατινιά να ξεσκονίσω τα αρχεία του υπολογιστή. Έπαθα σοκ!!!

Είχε όλες τις συνομιλίες με μια κοπέλα με φωτό την κοιλιά μου!!!!!! Είχε βάλει στόχο να με γνωρίσει, να με βρει. Δεν ξέρω πως το έκανα, αλλά φοβήθηκα πάρααααα πολύ!

Δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία να ρωτήσω πως και τι, γιατί του είχα πει ότι δεν πολυασχολιόμουν με site και τέτοια και ότι το facebook μου το έδειξαν. Θα ξεσκεπαζόμουν.

Λίγους μήνες μετά, μαθαίνω από κάποιες εξετάσεις ότι είμαι έγκυος. Πανικοβλήθηκα. Όλη μου η ζωή ανατράπηκε. Αποφασίζω να το κρατήσω. Στην αρχή θέλησε κι εκείνος. Αφού γέννησα άλλαξε γνώμη, αλλά δεν βαριέσαι, όλα είναι στη ζωή. Ευτυχώς με στήριξαν οι δικοί μου.

Στη βάφτιση της μικρής -γιατί κορούλα έκανα τελικά, την ώρα που τραβούσαμε αναμνηστικές φωτογραφίες, για το παιδί περισσότερο, μου ψιθύρισε στα αυτιά ότι “πάντα θα είμαι ερωτευμένος μαζί σου, Μαράκι19888” (το ψευδώνυμό μου στο κρυφό site).

Σήμερα είμαι 23. Σπουδάζω κομμωτική και μακιγιάζ. Ψάχνω όπως όλοι μας για δουλειά, facebook έχω, αλλά όλοι είναι φίλοι μου!!!!

Δίδαγμα: Κανέναν δεν ξέρουμε, παρά μόνο εμάς!

Maria

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. na rwtisw?? mipws tou ixes dwsei to e-mail sou sto site pou ixes palia kai se vrike sto facebook meta ? ?

  2. Πλάκα μας κάνεις?? Μας λες ότι τρόμαξες με αυτά που βρήκες και μετά πήγες και έκανες παιδί??? Και στη βάφτιση σου έκανε και ερωτικη εξομολόγηση?? Και δίνεις και ηθικο δίδαγμα??? ηθελα να ξερα ποιος τα γράφει αυτα……….

    (ξέρω ότι δεν θα μπει το σχόλιό μου…το έμαθα το παραμύθι..)

  3. Δε κατάλαβα γιατι ακριβώς φοβήθηκες . Μπορει να σε ειχε δει, να του αρεσες και να σε βρηκε και στο facebook.

  4. Σε κάποια φάση νόμιζα οτι θα έγραφες οτι έμεινες έγκυος και έβαλες photo με την φουσκωμένη κοιλιά σου! χαχα! σοβαρά τώρα, “Μαράκι19888”??? για ψευδώνυμο έβαλες το όνομα και την ημερομηνία γέννησής σου;; αυτό είναι μέγα λάθος!

  5. δεν καταλαβαινω γιατι τρομαξες τοσο με τον συγκεκριμενο.
    ετσι ειναι το ιντερνετ αν δεν ξερεις να το χειριστεις.επρεπε να το εχεις σαν αρχη σου να μην κανεις add αγνωστους .19 ετων δεν εισαι μικρη και δεν δικαιολογειται φυσικα η μετεπειτα συμπεριφορα σου .και ετσι οπως γραψατε τον τιτλο ειναι σαν να γνωρισε τον τζακ τον αντεροβγαλτη στο facebook .εντελως ακυρος ομως

  6. auto lew ki egw, mporei na se eide kai na tou areses.. ti to toso periergo eides? kai, afou ekanes paidi mazi tou, gt pote den ton rwthses ti egine kai pws se vrhke? toso api8ano einai dhladh na se erwteuthke tooso polu apo tis suzhthseis sa kai na h8ele toso na se gnwrisei? eidika afou ekanes paidi mazi tou.. polla la8h, eidika pou den 3eka8arises thn katastash..

  7. KORITSIA NA POUME TO SHMANTIKOTERO OI SXESEIS POU DHMIOURGOUNTAI APO OPOIODHPOTE SITE DEN EXOUN PANTA TO EPITHIMITO TELOS DLD ZHSAME EMEIS KALA K AUTOI KALYTERA….XREIAZETAI MEGALH PROSOXH…..

  8. plaka kaneis??ti ennoeis ¨kanenan den xeroume para mono emas¨se afti tin periptwsi oute esu h idia den xereis sorry kiolas!

  9. Αυτός τι κάνει;;; Συνεχίζει να ψάχνεται στο facebook?

  10. hahahahahaah exo gelasei poli sxedon me ola ta sxolia…..kai exete toso dikio….oso gia to”Αφού γέννησα άλλαξε γνώμη, αλλά δεν βαριέσαι, όλα είναι στη ζωή.’ korifaio…maria mipos eisai ligaki epipolaii?? kaneis filies / sxeseis meso fb / internet kaneis paidia mazi tou…kai den variesai pou se paratise…kai to kerasaki sti tourta den ton rotises gia na min xeskepsasteis…afou idi se ixere o anthropos…mipos na valeis se leitourgia kai ligo to mialo sou??

  11. κοπελια μας δουλευεις;;;;; εβγαλες φωτο την κοιλια σου την εβαλες και προφιλ;. μετα τον συναντησες και αφου ειδες οτι ηταν υποπτος ειπες να κανεις και ενα παιδι μαζι του για να ξεμπερδεψεις μαζι του. αλλα δεν πτοεισαι. σιγα ενα παιδι εκανες αλλα δεν βαριεσαι ολα στην ζωη ειναι. συμφωνω patricia απολυτα μαζι σου. οντως ποιος τα γραφει αυτα (εννοειται πως δεν περιμενω να ανεβασετε το σχολιο)

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164