Site icon TLIFE

Ρία: “Μέχρι που μία μέρα άκουσα κατά λάθος μία συνάδελφο στη δουλειά να λέει…”

Την πρώτη φορά που έγραψα σε αυτήν τη σελίδα με βοηθήσατε πολύ…
Τώρα θέλω πάλι τις συμβουλές σας!

Πριν τρεις μήνες γνώρισα έναν τύπο στη δουλειά που στην αρχή τον πέρασα για γκέι επειδή είναι διαχυτικός με όλον τον κόσμο. Δεν του έδωσα σημασία μέχρι που άρχισε τις αγκαλιές και τα πειράγματα με κάθε ευκαιρία που έβρισκε… Μου έστελνε μηνύματα, με καλούσε στο γραφείο του να τον δω να δουλεύει, με καλούσε στο μαγαζί που δούλευε περιστασιακά τα απογεύματα…

Μιλούσε σε όλον τον κόσμο για μένα και συχνά μου έλεγε μπροστά σε όλους πώς με φαντάζεται σε μερικά χρόνια. Λόγω κάποιων ατυχημάτων, τον είδα καναδυό φορές με το μποξεράκι και η θέα δεν με άφησε ασυγκίνητη. Παρόλα αυτά κράτησα συγκρατημένη στάση επειδή τον βλέπω φιλικό με όλον τον κόσμο και δεν θέλω να εκδηλώσω ενδιαφέρον αν δεν κάνει ξεκάθαρη κίνηση.

Το καλοκαίρι πήγε διακοπές – δουλειά στο χωριό του. Από τη μία κρατήσαμε επαφή με μηνύματα αλλά είναι αρκετά πιο χαλαρός έως τυπικός μαζί μου πια. Ήμουν πεπεισμένη πως είχα παρεξηγήσει τις προθέσεις του για μένα μέχρι που μία μέρα άκουσα κατά λάθος μία συνάδελφο στη δουλειά να λέει πως πριν φύγει έκανε μία κουβέντα μαζί του στην οποία τον ενημέρωσε ότι είμαι σε σοβαρή σχέση (έχει μείνει πίσω στα ερωτικά μου η κοπέλα). Επίσης τον συμβούλεψε να μην είναι τόσο φιλικός μαζί μου γιατί έχουν αρχίσει να σχολιάζουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι.

Οπότε τώρα ξέρω γιατί είναι πιο τυπικός μαζί μου, ξέρω ότι ενδιαφέρεται ή τουλάχιστον ενδιαφερόταν, ξέρω ότι δεν θα κάνει καμία κίνηση, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Το να του στείλω μήνυμα στο άσχετο για να τον ενημερώσω πως είμαι διαθέσιμη δεν φαίνεται λογικό. Θα μπορούσα να μιλήσω στην κοπέλα με την ελπίδα να θελήσει να τον ξανασυμβουλέψει, όμως αυτά τα κάνουν στο λύκειο. Και ούτε μου αρέσει όταν ανακατεύονται τρίτα άτομα. Θα μπορούσα να περιμένω να γυρίσει και να κάνω κίνηση εγώ… Αλλά πρώτον δεν είναι του στυλ μου, δεύτερον φοβάμαι για το τί μπορεί να του έχει πει η άλλη και τρίτον φοβάμαι τα σχόλια στη δουλειά.
Εσείς τι μου προτίνετε;

Ρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr