Site icon TLIFE

Σ.: “Ζω σε έναν μόνιμο πανικό και φόβο ότι θα με παρατήσει…”

Γεια σας κορίτσια!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Ζηλεύω πολύ. Τόσο πολύ που καταστρέφω τη σχέση μου (και τον εαυτό μου) αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Κάτι με πιάνει και στην κυριολεξία τρελαίνομαι. Έχω προκαλέσει άπειρους καβγάδες για αυτό το θέμα και στον τελευταίο τσακωμό που είπε ότι αν δεν αλλάξω θα φύγει, ότι δεν αντέχει άλλο. Δεν θα αντέξω να τον χάσω. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Εγώ βλέπω παντού κίνδυνο. Στο κορίτσι που περνάει μπροστά του στο δρόμο και την κοιτάει, στη φίλη του που λέει ένα “γεια”, στο κινητό του, στα μηνύματα. Ζω σε έναν μόνιμο πανικό και φόβο ότι θα με παρατήσει και δεν μπορώ να το συγκρατήσω. Είμαι συνέχεια με ένα σφίξιμο στο στομάχι και το μυαλό μου κάνει συνεχώς αρνητικά σενάρια.

Σας παρακαλώ, πείτε μου τι μπορώ να κάνω; Χτυπάει το κινητό του και μέχρι να καταλάβω με ποιον μιλάει, αρρωσταίνω. Αν τον πάρω τηλέφωνο και δεν το σηκώσει αμέσως σκέφτομαι τα χειρότερα και όταν με πάρει πίσω του μιλάω άσχημα. Δεν έχω αποδείξεις για κάτι, δεν έχω ανακαλύψει κάτι ποτέ, όμως είμαι μονίμως στην τσίτα και γίνομαι επιθετική, αν δεν πάρω τις απαντήσεις που θέλω.

Βοήθεια!
Σ.


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr