Site icon TLIFE

Σοφία: “Αδυνατώ να το πω στις δύο κολλητές μου…”

Γεια σας!

Θα χρειαστώ κι εγώ τη συμβουλή σας/τη βοήθειά σας…

Είχα μια σχέση με κάποιον για αρκετούς μήνες και χωρίσαμε. Για την ακρίβεια με χώρισε, γιατί δεν ήξερε… δεν ήθελε… δεν μπορούσε… Μπερδεμένες κουβέντες, αλλά με ξεκάθαρο ζητούμενο. Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Έκλαψα, σταμάτησα να βγαίνω, έπρηξα τους φίλους μου μιλώντας μόνο για αυτόν, και σαφώς βρίζοντάς τον, δίνοντας έμφαση σε όλες τις αρνητικές του συμπεριφορές.

Μείναμε χωρισμένοι για τρεις μήνες και ένα βράδυ εμφανίστηκε ξανά. Ξέρετε, μεταμεσονύκτιο μήνυμα. Του έδωσα μια ακόμα ευκαιρία, γιατί μέσα μου ποτέ δεν τον είχα ξεπεράσει. Τον σκεφτόμουν, τον ήθελα, ήμουν ακόμα ερωτευμένη μαζί του κι ας μην το παραδεχόμουν.

Είμαστε μαζί ξανά εδώ και δύο μήνες. Όλα είναι καλά. Ακόμα και η συμπεριφορά του έχει αλλάξει. Δεν του έχω ακόμα μέσα μου 100% εμπιστοσύνη, αλλά δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Συναντιόμαστε σχεδόν καθημερινά.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής: αδυνατώ να το πω στις δύο κολλητές μου. Ξέρω ότι θα μου θυμώσουν, θα νευριάσουν και θα αρχίσουν το κήρυγμα, για όλα αυτά που πέρασα, για όλα αυτά που μου έκανε κλπ. κλπ. Από την άλλη, δεν μπορώ άλλο να το κρύβω. Όλο αυτό το διάστημα έχω αναγκαστεί να τους πω πολλές φορές ψέματα κι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Είμαστε πολλά χρόνια κολλητές και αυτό που κάνω με γεμίζει τύψεις. Από την άλλη κάθε φορά που αποφασίζω να τους μιλήσω παγώνω από το φόβο και το άγχος για τον τρόπο που θα μου απαντήσουν. Νιώθω πολύ άσχημα. Και ειδικά κάθε φορά που γυρίζω από κάποια συνάντηση μαζί του, χαρούμενη, και δεν μπορώ να το μοιραστώ μαζί τους.

Τι να κάνω; Δεν ξέρω αν θα αντέξω τη σκληρή κριτική τους χωρίς να τσακωθούμε, κάτι που πραγματικά δεν θέλω με τίποτα.

Ευχαριστώ,

Σοφία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr