Σοφία: “Λίγες μέρες αργότερα του έστειλα εγώ ένα μήνυμα…”

Γεια σας.
Θα χρειαστώ κι εγώ τη βοήθειά σας…

Γνώρισα κάποιον σε κοινή παρέα. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι του αρέσω. Εμένα όχι και τόσο. Με τη συναναστροφή όμως και με το “μπλα-μπλα” των φίλων για το πόσο καλό παιδί είναι, μπήκα στη διαδικασία.

Βρεθήκαμε δυο-τρεις φορές στην κοινή παρέα, έπειτα ανταλλάξαμε μερικά πιο προσωπικά μηνύματα στο facebook και αμέσως μου ζήτησε να βρεθούμε οι δυο μας. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, μου ζήτησε να έρθει σπίτι μου.

Το απέφυγα με μια δικαιολογία. Κανονίσαμε όμως να βγούμε για ένα ποτό. Το βράδυ κύλησε ωραία και μάλιστα όταν με άφησε στο σπίτι μου με φίλησε λέγοντας ότι θα μιλήσουμε για να κανονίσουμε να τα ξαναπούμε.

Αυτό ήταν. Δεν επικοινώνησε ξανά μαζί μου. Και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί. Όλα έδειχνα μια χαρά. Λίγες μέρες αργότερα του έστειλα εγώ ένα μήνυμα, μου απάντησε σαν να μην τρέχει τίποτα, μου είπε ότι έχει χαθεί γιατί έχει πήξει με τη δουλειά και ότι θα τα πούμε σύντομα. Και πάλι τίποτα…

Τι καταλαβαίνετε;

Σοφία



ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καταλαβαινουμε οτι δεν πηρε αυτο που ηθελε απο το πρωτο βραδυ κ απλα πηγε στην επομενη..καταλαβε το κ εσυ κ προχωρα.οποιος ενδιαφερεται επιδιωκει να σε συναντησει δεν εξαφανιζεται με δικαιολογιες.σκεψου το…

  2. Σοφία αυτό μου έχει συμβεί πολλές φορές και δεν κατάλαβα ποτέ τους λόγους. Απλά ξέχασε το και μην αναρωτιέσαι. Δεν θα βγάλεις άκρη. Αυτό που κατάλαβα εγώ με τα χρόνια είναι πως αν ένας άντρας σε θέλει και είναι συναισθηματικά διαθέσιμος θα στο δείξει. Αν όχι, απλά δεν θέλει και δεν φταις εσύ. Μην περιμένεις, απλά συνέχισε τη ζωή σου και ότι είναι να γίνει θα γίνει! Καλή τύχη.

  3. Μπορει να εχουν συμβει απο πολλα εως κ τιποτα..βγαινει και με καμια αλλη, δε το εχει παρει τοσο ζεστα οσο φαινοταν, δεν του πολυαρεσε που δεν ηρθε αμεσως σπιτι σου για τα περαιτερω..μην ασχολεισαι κ μην ξαναστειλεις..

  4. Σοφία μου, οι άντρες είναι πολύ παράξενα πλάσματα.Δε μπορείς να βγάλεις άκρη.Οπως κ εμείς οι γυναίκες δηλαδή μια από τα ίδια είμαστε,δε διαφέρουμε κ πολύ.Κοιταξε ο τύπος μπορεί να είχε στο μυαλό του κατευθείαν το κρεβάτι για αυτό κ προτεινε το σπίτι από το πρώτο κιόλας ραντεβού.Μπορει να έβγαινε κ με άλλες παράλληλα με σενα κ τελικά να διάλεξε κάποια άλλη.Πολλα μπορεί.Πιστευω πάντως ότι αν ενδιαφέροταν πραγματικά θα σου έστελνε ξανά κ ξανά όσο δουλειά κ να έχει.Ενταξει όλοι πηζουμε λόγω δουλειάς αλλά βρίσκουμε χρόνο κ για τη προσωπική μας ζωή.Οποτε καλύτερα να το αφήσεις και να μην κολλήσεις.Αν θέλει κ ξαναεπικοινωνησει τότε το βλέπεις.Καλα να περνάς!!!

  5. Θεωρώ πως όταν ένας άντρας προτείνει για πρώτο ραντεβού να έρθει σπίτι σου, είναι ξεκάθαρο ότι θέλει μόνο σεξ απο εσένα. Αν ήθελε να σε γνωρίσει καλύτερα, θα σου ζητούσε να βγείτε για καφε οι δυο σας. Πιστεύω ότι όταν του αντιπρότεινες εσύ το πότο θα το θεώρησε ως “χαλί” για το σεξ, το οποίο σεξ όμως δεν ακολούθησε και για αυτο την έκανε ευγενικά! Μην ασχολείσαι άλλο! Εκανες την κίνηση σου, έστειλες μήνυμα μετά, το έπαιξε αυτος τρελλίτσα κ τέλος! Το μπαλάκι είναι στο δικό του γήπεδο, αν θέλει ας σε ψάξει. Γνώμη μου είναι να τον αφήσεις πίσω.

  6. Δεν καταλαβαίνω γιατί εμείς οι γυναίκες τα κάνουμε όλα τόσο πολύπλοκα. Κούκλα μου γλυκιά απλά ήθελε να διατελέσει την ερωτική πράξη μαζί σου, δεν συνέβη κάτι τέτοιο και αποχώρησε. Όταν του έστειλες μήνυμα σου έστειλε ως απάντηση μια δικαιολογία. Ένας άντρας όταν ενδιαφέρεται δεν συμπεριφέρετε έτσι κορίτσια! Αν το καταλαβετε αυτό θα γλιτώσε από πολλά βραδυα μελοδραματικών δακρύων!

  7. Μάλλον αυτός δεν ήταν να επενδύσει σε περαιτέρω γνωριμία μαζί σου, και δη σε μια σχέση. Εξ ου και η πρότασή του να βρεθείτε σπίτι σου(!) για πρώτη γνωριμία. Πάντως, Σοφία, για να έχεις υπόψη σου μελλοντικά ότι δεν χρειάζεσαι δικαιολογίες ώστε ν’ απορρίπτεις προτάσεις συνάντησης σε σπίτια την πρώτη φορά αν δεν το θες. Μπορούσες πολύ απλά να του πεις “η πρότασή σου με κάνει να νιώθω άβολα γιατί δεν είναι ο τρόπος που θα ήθελα να ξεκινήσω μια γνωριμία μαζί σου. Προτιμώ να βρεθούμε κάπου έξω αν δεν σε πειράζει.” Απλά και ξεκάθαρα, για να καταλάβει και ο άλλος πού αποσκοπείς εσύ. Δεν χρειάζεσαι εσύ δικαιολογία για μία τόσο βλακώδη πρότασή του.

  8. Αλλος ένας “καραγκιόζης” στο προσκήνιο. Μην ασχολείσαι. Δεν σου άρεσε από την αρχή και πολύ καλά τελικά που δεν σου άρεσε. ‘Αντε με όλα τα λιγούρια. ‘Ενας πραγματικός άντρας δεν φαίρεται έτσι.

  9. Δεν του αρεσες αρκετα για να συνεχισει μαζι σου. Απλα τα πραγματα. Αν σε ηθελε θα επεμενε. Μην ξαναστειλεις γιατι θα δειξεις απελπισμενη

  10. Ηθελε να κάνετε σεξ γι’αυτό σου είπε να ερθει στο σπίτι σου. Απο εκεί επρεπε να τον ψυλιαστείς. Εφόσον είδε οτι εσύ δεν είσαι για τέτοια, χάθηκε. Αλλά αφού δεν σου καλοάρεσε τί σκάς;

  11. Γεια σου Σοφία μου, Αχ αυτό το ένστικτο τί ωραία που τα λέει…και γιατί δεν το ακούμε? αν το άκουγες, δεν θα είχες φτάσει ποτέ στο σημείο αυτό. όμως δεν πειράζει…καταρχήν, μπορεί να σημαίνει τόσα πολλά το ότι ήθελε από την αρχή να έρθει στό σπίτι σου, αλλά και τίποτα. μη σε νοιάζει. μπορεί απλά και ο ίδιος να αντιλήφθηκε την έλλειψη χημείας, μπορεί να ήθελε σκέτο σεξ, μπορεί να ήταν δεσμευμένος, μπορεί να σε αισθάνθηκε υπερβολικά επιφυλακτική για τα γούστα του κλπ κλπ. και γι’αυτό να εξαφανίσθηκε. το θέμα είναι πως δεν προχώρησε και δεν χρειάζεται να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα. προχώρα και άκου την καρδιά σου. καλή τύχη!

  12. Ρε κορίτσια τι γράφεται ? εσείς δεν το έχετε κάνει ποτέ δλδ αυτό? να βγείτε ραντεβου να μη περάσετε καλά και να μη θέλετε δεύτερο? της είπε για σπίτι αντιπρότεινε πότο και βγήκε όμως ..δεν την ακύρωσε !! συμβαίνει και σε καλύτερες οικογένειες ,ας είμαστε ρεαλιστές ,δεν είναι οι άντρες παράξενα πλάσματα,εμείς υπεραναλύουμε κάθε κίνηση ,η οποία είναι τόσο ξεκάθαρη……next

  13. min asxolise more me ton vlameno anthropoi pou ksekinane opoiadipote sxesi filiki i erotiki kai apo tin proti fora eksafanizontai kai toys psxaneis den aksizoun

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164