Site icon TLIFE

Σοφία: “Λίγες μέρες αργότερα του έστειλα εγώ ένα μήνυμα…”

Γεια σας.
Θα χρειαστώ κι εγώ τη βοήθειά σας…

Γνώρισα κάποιον σε κοινή παρέα. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι του αρέσω. Εμένα όχι και τόσο. Με τη συναναστροφή όμως και με το “μπλα-μπλα” των φίλων για το πόσο καλό παιδί είναι, μπήκα στη διαδικασία.

Βρεθήκαμε δυο-τρεις φορές στην κοινή παρέα, έπειτα ανταλλάξαμε μερικά πιο προσωπικά μηνύματα στο facebook και αμέσως μου ζήτησε να βρεθούμε οι δυο μας. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, μου ζήτησε να έρθει σπίτι μου.

Το απέφυγα με μια δικαιολογία. Κανονίσαμε όμως να βγούμε για ένα ποτό. Το βράδυ κύλησε ωραία και μάλιστα όταν με άφησε στο σπίτι μου με φίλησε λέγοντας ότι θα μιλήσουμε για να κανονίσουμε να τα ξαναπούμε.

Αυτό ήταν. Δεν επικοινώνησε ξανά μαζί μου. Και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί. Όλα έδειχνα μια χαρά. Λίγες μέρες αργότερα του έστειλα εγώ ένα μήνυμα, μου απάντησε σαν να μην τρέχει τίποτα, μου είπε ότι έχει χαθεί γιατί έχει πήξει με τη δουλειά και ότι θα τα πούμε σύντομα. Και πάλι τίποτα…

Τι καταλαβαίνετε;

Σοφία



ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr