Σοφία: “Νιώθω πως αν αυτή η κοπέλα του πει να τα ξαναβρούνε ότι θα γυρίσει σε αυτή”

Γεια! Είμαι η Σοφία και θα ήθελα τη συμβουλή σας…

Πριν από 3 χρόνια είχα γνωρίσει ένα αγόρι στην κατασκήνωση. Αυτός από Θεσσαλονίκη, εγώ από Γιαννιτσά. Ερχόταν Γιαννιτσά που και που για έναν χρόνο και μία ήμασταν μαζί, μία όχι. Για 3 χρόνια γινόταν αυτή η κατάσταση.

Μετά διακόψαμε γιατί αυτος τα έφτιαξε με μια κοπέλα από την πόλη του. Ήταν μαζί 2,5 χρόνια.

Εγώ δεν τον ξεπέρασα ποτέ. Αυτός με έπαιρνε που και που κανένα τηλέφωνο με απόκρυψη να δει τι κάνω.

Δεν είχα τον αριθμό του και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω.

Έκαναν facebook μαζί και έγραφαν πόσο πολύ αγαπούσαν ο ένας τον άλλο.

Μετά από 2,5 χρόνια σχέσης που είχε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως χώρισε. Βρεθήκαμε και μου είπε πως δεν την θέλει κι ότι θέλει να είμαστε μαζί.

Είμαστε μαζί λίγες μέρες. Εγώ θέλω πολύ να είμαι μαζί του. Δεν τον ξέχασα ποτέ και ποτέ δεν έκανα κάποια άλλη σχέση ώστε να τον ξεχάσω.

Δεν μπορώ να δεχτώ όμως πως θέλει εμένα και πως έχει ξεπεράσει πλέον την πρώην του. Νιώθω πως αν αυτή η κοπέλα του πει να τα ξαναβρούνε θα γυρίσει. Εγώ όμως δεν μπορώ να ζω με αυτό.

Τον θέλω πολύ, αλλά φοβάμαι. Ζω με τη σκιά της. Δεν θέλω να τον χάσω. Τον αγαπώ. Τι να κάνω; Να αφεθώ σε αυτό που αισθάνομαι ή όχι;

Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σοφία, σε καταλαβαινω το να ζεις συνεχως με την ανασφαλεια οτι μπορει να σε αφησει για την πρωην ειναι πολυ ψυχοφθορο… Νομιζω οτι αυτο που θα σε βοηθησει σε αυτη την περιπτωση ειναι να κατανοησεις ακριβως το λογο για τον οποιο χωρησε. Αν το να χωρησουν ηταν επιλογη της αλλης κοπελας, τοτε ναι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ξαναγυρησει σε εκεινη αν του το ζητησει. Αν όμως ηταν δικη του αποφαση γιατι μπορει να του περασε , να βαρεθηκε, να του τελειωσε, τοτε ειναι μαλλον απιθανο να τα ξαναβρουν. Προσπαθησε να μαθεις τον πραγματικο λογο και επισης να διαπισωσεις αν επικοινωνουν.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164