Καλησπέρα κι από μένα!
Με λένε Σοφία, είμαι 27 χρόνων και είπα να σας εκφράσω κι εγώ τον προβληματισμό μου…
Με το αγόρι μου είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Αυτός 31, μένει ακομα με τη μαμά του -χωρισμένοι οι γονείς, και αυτό λόγω έλλειψης χρημάτων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκείνος κάνει μια δουλειά που δεν είναι σταθερή. Εννοώ δεν του προσφέρει έναν σταθερό μισθό -αυτό είναι το πρώτο που με προβληματίζει. Το πιο σημαντικό όμως είναι η σχέση με τη μαμά του.
Η γυναίκα είναι κολλημένη πάνω του. Τον παίρνει εκατό τηλέφωνα την ημέρα. Εκείνος της απαντάει -αν απαντάει, απαξιωτικά. Εκείνη δουλεύει 20 χρόνια νύχτα και συνεχίζει να το κάνει. Αν και στην ουσία όλα τα πληρώνει το αγόρι μου.
Είναι 50 χρόνων, δεν έχει ένσημα, βιβλιάριο υγείας… τίποτα και αυτό που με τρομάζει είναι ότι μελλοντικά όλα θα πρέπει να τα φροντίσει το αγόρι μου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Την έχω δει ελάχιστες φορές και ήταν κακότροπη. Γενικά είναι πολύ περίεργη. Από τη μια λέω να το διαλύσω τώρα γιατί μελλοντικά θα έχω πολλά προβλήματα, από την άλλη λέω κρίμα είναι ρε γαμώτο, περνάμε καλά.
Τι να κάνω;
Σας ευχαριστώ πολύ,
Σοφία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;
Τα σχόλια είναι κλειστά.