Site icon TLIFE

Θάλεια: “Μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου…”

Καλησπέρα!
Το δικό μου πρόβλημα έχει να κάνει με τον κολλητό μου.

Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, έχουμε περάσει τα πάντα μαζί, ξέρει όλα μου τα μυστικά, με έχει στηρίξει σε όλες μου τις στεναχώριες, με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω εκείνες τις αποτυχημένες σχέσεις που μας στιγματίζουν. Ήταν πάντα η αντρική ματιά που χρειαζόμουν.

Πριν ένα μήνα όμως, κι ενώ προσπαθούσα να χωρίσω από μια δύσκολη συναισθηματικά ιστορία, ένα βράδυ που ήμουν χάλια και ήμασταν σπίτι μου κι εκείνος μου συμπαραστέκονταν, πάνω σε μια ανεξήγητη έκρηξη θυμού εναντίον του τύπου που υπήρχε στη ζωή μου, μου εξομολογήθηκε ότι δεν με βλέπει μόνο φιλικά. Μου είπε ότι εδώ και αρκετό καιρό είναι ερωτευμένος μαζί μου.

Έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα. Και δεν το είχα υποψιαστεί καν. Δεν υπήρχε τίποτα στη συμπεριφορά του που να με κάνει να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Το αντίθετο. Τον ένιωθα σαν αδερφό μου.

Του είπα ότι η φιλία του μου είναι πολύ σημαντική και δεν θέλω να χαλάσει, του είπα ότι είμαστε σαν αδέρφια και με φοβίζει που νιώθει πράγματα γιατί δεν θέλω να τον χάσω και φυσικά ξεκαθάρισα ότι εγώ δεν νιώθω κάτι ερωτικό.

Κι ενώ με καθησύχασε ότι όλα είναι εντάξει, ότι η φιλία μας δεν θα χαλάσει κι ενώ έδειξε ότι αποδέχεται το γεγονός ότι εγώ δεν μπορώ να τον δω ερωτικά, από εκείνη τη νύχτα εξαφανίστηκε. Δεν ξανασήκωσε το τηλέφωνο, δεν απάντησε ξανά στα μηνύματά μου. Μου έχει κοστίσει πάρα πολύ. Είναι ο καλύτερός μου φίλος και τώρα δεν υπάρχει καν στη ζωή μου. Από τη μια στιγμή στην άλλη, έχασα τον κολλητό μου.

Τι να κάνω; Δεν ξέρω καν τι άλλο να κάνω. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, αλλά από ό,τι κατάλαβα για εκείνον η φιλία μας δεν ήταν όσο σημαντική είναι για μένα.

Θα ήθελα τις γνώμες σας.

Ευχαριστώ,
Θάλεια

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr