Site icon TLIFE

Τίνα: “Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα στο σεξ…”

Γεια σας.
Παίρνω το θάρρος να σας γράψω κι εγώ, γιατί χρειάζομαι τη γνώμη σας…

Είμαι δύο χρόνια σε μια σχέση. Ο σύντροφός μου είναι υπέροχος σύντροφος και μου φέρεται άψογα -πιο άψογα δεν γίνεται. Είναι αυτό που κάθε γυναίκα περιμένει από τη σχέση της. Με προσέχει, είναι τρυφερός, μου κάνει εκπλήξεις, γελάμε πολύ, συζητάμε, ταιριάζουμε σχεδόν στα πάντα.

Θα έλεγε κανείς ότι είναι η ιδανική σχέση. Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα στο σεξ. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα σας πω ότι η σεξουαλική μας ζωή είναι προβληματική. Σπάνια και προβληματική. Έχουμε απευθυνθεί σε ειδικούς γιατρούς, αλλά δεν έχει υπάρξει και ιδιαίτερη βελτίωση.

Από την άλλη, όπως ήδη σας έγραψα, η συμπεριφορά του είναι τόσο τέλεια που αυτό με κάνει να μένω σε αυτήν τη σχέση. Περνάω πραγματικά καλά. Είχα και άλλες σχέσεις παλιότερα και δεν μου έχει φερθεί κανένας άλλος τόσο ωραία. Πάντα μέσα μου πίστευα ότι θα γίνει κάτι και θα λυθεί το πρόβλημα που στο σεξ, αλλά έχουν περάσει δύο χρόνια και έχω αρχίσει να προβληματίζομαι όσον αφορά στο τι πρέπει να κάνω.

Ναι, το σεξ είναι ένα σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης. Από την άλλη όμως ξέρω ότι δεν βρίσκεις εύκολα άντρες που ταιριάζεις τόσο και που σου φέρονται τόσο όμορφα. Οι φίλες μου που ξέρουν την κατάσταση, στην αρχή με υποστήριζαν. Έβλεπαν πόσο τέλεια περνάω και κατανοούσαν την επιλογή μου. Τώρα όμως έχουν αρχίσει να με πιέζουν. Oι φίλες που δεν γνωρίζουν την κατάσταση συνεχώς μου λένε πόσο τυχερή είμαι που έχω έναν τέτοιο σύντροφο και πόσο με ζηλεύουν.

Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά. Κι εγώ καταλαβαίνω πως δεν γίνεται σχέση χωρίς μια φυσιολογική ερωτική ζωή. Όμως, είναι τόσο όμορφη η σχέση μας κατά τα άλλα, που διστάζω να κάνω το βήμα να φύγω. Από την άλλη, δεν σας κρύβω ότι κι εγώ πια έχω αρχίσει να συμφωνώ με τις φίλες μου. Με προβληματίζει το παρακάτω. Θα μείνω με έναν άνθρωπο και στην ουσία θα πρέπει να πάρω απόφαση ότι η ζωή μου δεν θα έχει ερωτική επαφή; Εκείνος έχει αρχίσει να μιλάει για γάμο κι εγώ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω…

Σας ευχαριστώ,
Τίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr