Site icon TLIFE

Βαλεντίνη: “Δεν θέλω να τον ερωτευθώ και μετά να μάθω ότι έχει κοπέλα…”

Fotolia

H δική μου ιστορία, δεν ξέρω ακριβώς αν είναι ιστορία ή απλώς ένα παιχνίδι…

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν στα 26 μου αποφάσισα να πάρω δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Ο Γιάννης ήταν ο δάσκαλος οδήγησης κοντά στην ηλικία μου και από την πρώτη στιγμή υπήρξε μια συμπάθεια, αλλά από τη δική μου μεριά λίγο αργότερα εξελίχθηκε σε κάτι που δεν τόλμησα ποτέ να αφήσω να φανεί.

Και από τη δική του μεριά κάτι ανάλογο ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο έβγαζε. Επικοινωνούσαμε με χαζά μηνυματάκια κι εκτός μαθημάτων. Πετούσε κάτι σπόντες, αλλά εγώ έκανα ότι δεν τις καταλάβαινα.

Πήρα το δίπλωμα και με τον Γιάννη τύχαινε και πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλον σε κοινά στέκια. Πριν μια εβδομάδα ξεκίνησα μαθήματα για αμάξι κι ενώ με ανέλαβε ο αδερφός του, στο προηγούμενο μάθημα μου είπε ο Γιάννης ότι θα συνεχίσω μαζί του. Χάρηκα, αλλά άρχισα να ξαναμπερδεύομαι.

Είχα μια σχέση που τελείωσε κι ενώ δεν ήθελα να βλέπω άντρα ούτε ζωγραφιστό, με τον Γιάννη νιώθω κάτι πολύ γλυκό που είχα να νιώσω από όταν ερωτεύτηκα πρώτη φορά.

Με κοιτάει, μου μιλάει πολύ γλυκά, προσπαθεί να με πλησιάσει, αλλά έχουμε σαν κοινό σημείο ότι κανένας μας δεν ξέρει τίποτα για την προσωπική ζωή του άλλου.

Το θέμα είναι ότι πάντα μου άρεσε, αλλά δεν θέλω να τον ερωτευθώ και μετά να μάθω ότι έχει κοπέλα. Την έχω πατήσει στο παρελθόν με τέτοιο τρόπο. Να ξαναρχίσω μαθήματα με τον αδερφό του για να είμαι ασφαλής;

Βαλεντίνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr