Site icon TLIFE

Βίκη: “Μου μιλούσε άσχημα, φώναζε, ούρλιαζε, μου έκανε πλύση εγκεφάλου.”

Καλησπέρα,
ονομάζομαι Βίκη και είμαι 21 ετών.

Πριν τρία με τέσσερα χρόνια, όντας φοιτήτρια, ήρθα πιο κοντά με το φίλο μου. Με το παιδί αυτό μεγαλώσαμε μαζί, διακοπές μαζί, με τον αδερφό μου κολλητοί, ακόμη και οι γονείς μας. Από μικρά έλεγαν θα μας παντρέψουν χαριτολογώντας.

Πέρασαν τα χρόνια και ερωτευτήκαμε, έτσι στα ξαφνικά εκεί που δεν το περίμενα. Ερωτευτήκαμε με πάθος, περνούσαμε υπέροχα για καιρό, τον κοιτούσα και τον θαύμαζα, πονούσα με τον πόνο του και γελούσα με τη χαρά του. Είχαμε την τέλεια σχέση.

Κάποια στιγμή έμαθα πως η μητέρα μου έχει καρκίνο. Έχασα τη Γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν είχα καλή σχέση μαζί της και φοβόμουν μην τη χάσω. Έπεσα σε κατάθλιψη. Το αγόρι μου τότε άρχισε να φέρεται περίεργα. Μου έλεγε πως σιγά δεν έχει τίποτα η μαμά σου. Μου μιλούσε άσχημα, φώναζε, ούρλιαζε, μου έκανε πλύση εγκεφάλου. Μου άσκησε ψυχολογική και σωματική βία. Εγώ έπρεπε να δίνω εξετάσεις και μετά να παίρνω τη μαμά μου από τι; Χημειοθεραπείες. Έχασα την αυτοπεποίθησή μου, τον εγωισμό μου και τον εαυτό μου. Δεν με ήθελε πλέον έτσι ξαφνικά. Εγώ δεν είπα σε κανέναν τίποτα γιατί με απείλησε πως θα βάλω δυο οικογένειες να μαλώσουν.

Προσπάθησα να το ξεπεράσω. Έπαιρνα αντικαταθλιπτικά. Έδειχνα δυνατή στη μαμά μου αλλά μέσα μου πέθαινα. Τώρα εκείνος τα έφτιαξε με την ξαδέρφη μου που είναι ανήλικη και εκείνος 27. Θα αρραβωνιαστούν πιθανόν και εγώ τους βλέπω συνέχεια τυχαία, οι δικοί μου μιλάνε για αυτούς και ότι θα γίνουμε σόι. Επίσης έμαθα πως η μητέρα του ήθελε να μας χωρίσει και για αυτό δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο του χωρισμού μας.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Τους βλέπω και παγώνω. Δεν μπορώ να περιμένω τη στιγμή που θα έρθει το προσκλητήριο. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω όσο απαίσια κι αν μου φέρθηκε. Δεν μπορώ να προχωρήσω καθώς φοβάμαι τι θα ξανασυνάντησω… Είμαι σε μια κατάσταση που χάνω τα πάντα γύρω μου και δεν με πειράζει γιατί νιώθω ότι δεν αξίζω.

Βίκη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr