Violeta: “Είμαι ερωτευμένη με τον κολλητό του αδερφού μου. Τι να κάνω;”

Γεια σας!

Είμαι η Βιολέτα και είμαι 28 χρόνων…

Εδώ και οχτώ μήνες είμαι ερωτευμένη με τον κολλητό του αδερφού μου ο οποίος είναι 25. Είναι πάρα πολύ δύσκολη θέση μου γιατί δεν μπορώ να του δείξω τι αισθάνομαι για να μην αλλάξουν οι σχέσεις μας.

Τι μπορώ να κάνω για να μάθω αν με βλέπει σαν μια ελεύθερη κοπέλα ή μόνο σαν την αδερφή του κολλητού του;

Είμαι σε απόγνωση και θέλω τη βοήθειά σας…

Violeta

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ξεκινα να του μιλας χωρις τον αδερφο σου μπροστα….πχ με μηνυματα στο κινητο ή στο φβ…ξεκινα πρωτα μια ασχετη κουβεντα,και στη συνεχεια ρωτα τον πως του φαινεσαι σαν κοπελα ή καντου διαφορες τετοιες ερωτησεις για να τον ψαρεψεις…ε καποια στιγμη θα καταλαβεις απο τις κινησεις και τα λογια του πως σε βλεπει….

  2. Βιολέτα, δεν ξέρω γιατί καταπιέζεις τα αισθήματά σου και εάν έχει να κάνει με το φόβο ότι θα σε απορρίψει ο κολλητός του αδερφού του και με αυτό θα χαλάσουν οι σχέσεις τους. Μη νιώθεις έτσι γιατί να ξέρεις ότι οι άντρες δύσκολα χαλούν τις μεταξύ τους φιλίες, ακόμα και για την αδερφή του ενός από τους δύο. Το μόνο για το οποίο θα σε προειδοποιούσα είναι η ηλικιακή σας διαφορά. Μπορεί τα τρία χρόνια που τον περνάς φαινομενικά να μη λένε κάτι, αλλά πίστεψέ με, ακόμα κι αν ήσουν στην ηλικία του, πάλι θα υπήρχε διαφορά. Οι γυναίκες ωριμάζουμε πιο γρήγορα και θα μας κουράσει εύκολα ένας άντρας μικρότερός μας, που πνευματικά θα είναι ανώριμος σε σχέση μ’ εμάς. ʼσε που σε λίγα χρόνια πολύ πιθανό να ψάχνει για μικρότερή του, που θα έχει τα ίδια μυαλά μ’ αυτόν. Τέλος, για μένα δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να κάνεις. Αν εκείνος ενδιαφερόταν, σίγουρα θα σου έλεγε κάτι ο αδερφός σου ή θα σου πετούσε έστω υπονοούμενα. Μάλλον δεν ενδιαφέρεται. Τι να τον κάνεις τον 25χρονο μπέμπη; Κσλύτερα να βρεις κάποιον που να έχει περάσει ελαφρώς τα 30 και να ξέρει τι θέλει.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164