Site icon TLIFE

Χριστίνα: “Πόσο έξω μπορεί να έπεσα; Δεν μου φάνηκε καν τέτοιος τύπος.”

Γεια σας.
Θα χρειαστώ τις γνώμες σας σε κάτι που δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Γνώρισα κάποιον. Του άρεσα, μου άρεσε, προηγήθηκαν κάποια μηνύματα, κάποια τηλεφωνήματα, κανονίσαμε να βγούμε. Και βγήκαμε. Πήγαμε για φαγητό και μετά και για ένα ποτό. Περάσαμε τέλεια.

Το ραντεβού έδειξε ότι ταιριάζουμε. Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον εγώ. Γελάσαμε, συζητήσαμε, βρήκαμε κοινά ενδιαφέροντα. Περάσαμε αρκετές ώρες μαζί. Και στο τέλος, όταν με άφησε σπίτι μου φιληθηκάμε, τον καληνύχτισα κι έφυγε.

Έμεινα με μια πολύ όμορφη αίσθηση και σχεδόν ένιωθα ερωτευμένη μπορώ να πω. Είχα καιρό να περάσω τόσο ωραία. Είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και μου έδωσε την εντύπωση ότι πέρασε κι αυτός καλά. Δεν μπορεί να είμαι τόσο χαζή.

Το θέμα είναι όμως πως από την επόμενη μέρα εξαφανίστηκε. Περίμενα όλη μέρα μέχρι το απόγευμα μήπως και δώσει σημάδια ζωής και τίποτα. Έστειλα ένα μήνυμα τύπου: “Πέρασα πολύ όμορφα χθες” κι ενώ είδα ότι το διάβασε το μήνυμά μου δεν απάντησε καν. Τόσο γαϊδούρι;

Έχω νευριάσει πολύ και έχω στεναχωρηθεί. Πόσο έξω μπορεί να έπεσα; Δεν μου φάνηκε καν τέτοιος τύπος. Τι κάνω;

Χριστίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr