Site icon TLIFE

Χριστίνα: “Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Πάντα ήμουν πιστή, προέκυψε όμως.”

Γεια σας.
Έχω μια καλή σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια. Μένουμε μαζί ένα χρόνο.

Πριν δύο μήνες πήγα με τη δουλειά μου εκτός Αθηνών κι έκατσα πάνω από μήνα. Μια μέρα πριν φύγω μου έκανε πρόταση γάμου και δέχτηκα.

Εκεί που πήγα, μέναμε σε ένα σπίτι άντρες γυναίκες, όπου οι περισσότεροι δεν γνωριζόμασταν. Μετά από καμιά δεκαριά μέρες αρχίσαμε να κάνουμε πολύ παρέα με ένα παιδί στο σπίτι χωρίς να επιδιώκουμε κάτι. Κι αυτός με σχέση και πήγαινε για γάμο.

Όσο γνωριζόμασταν τόσο αρέσαμε ο ένας στον άλλο, μέχρι που ένα βράδυ μετά από έξοδο, με φίλησε και ανταποκρίθηκα. Δεν με πίεσε καθόλου. Και μετά από μια βδομάδα προχωρήσαμε… Δεν το κόψαμε και συνεχίσαμε μέχρι να γυρίσουμε. Ήταν κάτι πολύ όμορφο όλο αυτό και δεν μετανιώσαμε.

Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και τώρα μιλάμε, έχουμε βρεθεί δύο φορές και υπάρχουν έντονα συναισθήματα και από τις δύο μεριές -και πιο πολλά από εκείνον. Εκείνος ξαναέφυγε και θα με ξαναστείλουν εκεί τον άλλο μήνα.

Τον θέλω, με θέλει, αλλά σκέφτομαι και τη σχέση μου. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Πάντα ήμουν πιστή, προέκυψε όμως. Περιμένουμε και οι δύο πότε θα ξαναβρεθούμε.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν θέλω να χάσω τη σχέση μου, αλλά ούτε αυτόν.

Χριστίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr