Site icon TLIFE

Ζωή: “Πριν λίγες μέρες μπήκε φαντάρος. Δεν ξέρω πως να φερθώ.”

Καλησπέρα.
Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και δύο χρόνια και πριν λίγες μέρες μπήκε φαντάρος. Δεν ξέρω πως να φερθώ.

Πριν μπει είχαμε κάποιους καυγάδες γενικά, αλλά πάντα τα λύναμε. Αλλά πλέον μου φαίνεται απόμακρος, συνεχώς μέσα στα νεύρα, σαν να μην θέλει να μου μιλήσει. Πολλές φορές ζηλεύει υπερβολικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο λέγοντάς μου ότι αυτός είναι μέσα και δεν ξέρει αν θα τον προδώσω κτλ. (χωρίς να του έχω δώσει κανένα δικαίωμα και το ξέρει)

Και κάπως έτσι, πάλι κλείνεται στον εαυτό του. Ξέρω και από προηγούμενη παρόμοια εμπειρία, αλλά και από συζητήσεις με φίλους, ότι γενικά η ψυχολογία ενός άντρα αλλάζει μέσα σε ανύποπτο χρόνο.

Πώς να του φερθώ; Αν συνεχίσει να με αντιμετωπίζει έτσι, τι να κάνω; Θέλω να τον στηρίξω, να είμαι δίπλα του και να μην τον φορτώνω με άλλες “σκοτούρες”, αλλά κι εγώ άνθρωπος είμαι, όση υπομονή και να κάνω περιμένω τουλάχιστον μια ένδειξη ότι εκτιμάει όσα μπορεί να κάνω για αυτόν.

Ζωή

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr