Μια συνταγή που μπορείς να απολαύσεις ζεστή ή κρύα.
Θερμίδες: 213/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2φλ. άγριο ρύζι (άβραστο)
- 2φλ. ζωμό κοτόπουλου
- 2φλ. νερό
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 1+1/2φλ. κάστανα ψημένα
- 1φλ. cranberries
- 1+1/2κ. σούπας μαργαρίνη
- 1+1/2φλ. καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1+1/2φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1+1/4 σέλερι ψιλοκομμένο
- 1/2φλ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2κ. σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
- 1κ. σούπας φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
- 1/4κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
- Μαγέρικο σπρέι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Πρόσθεσε τα κάστανα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήσε τα για 15 λεπτά.
- Έπειτα κόψε τα στη μέση.
- Βράσε το ρύζι με το ζωμό και το νερό και 1/4κ. γλυκού αλάτι.
- Βάλε τα cranberries σε ένα μικρό μπολ, ρίξε ζεστό νερό μέχρι να σκεπαστούν και άφησέ τα εκεί για 20 λεπτά.
- Στράγγιξε τα cranberries και τοποθέτησέ τα στο ρύζι.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξε μέσα τη μαργαρίνη και περίμενε μέχρι να λιώσει.
- Πρόσθεσε τα καρότα, τα κρεμμύδια και το σέλερι και σόταρε για 15 λεπτά.
- Πρόσθεσε μέσα το φασκόμηλο, το μαϊντανό και το θυμάρι.
- Ρίξε το μείγμα μέσα στο ρύζι μαζί με 1/4κ. γλυκού αλάτι, το πιπέρι και τα κάστανα.
- Πρόσθεσε το φαγητό σε ένα ταψί και ψήσε για 10 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ