Μια συνταγή που μπορείς να φτιάξεις ακόμα και το πρωί και να απολαύσεις μαζί με το χυμό σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 50/ μερίδα
Συστατικά
- Σπρέι μαγειρικής
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1φλ. κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1φλ. πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2φλ. baby σπανάκι
- 1φλ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- Λίγο αλάτι
- 4 ολόκληρα αυγά
- 4 ασπράδια αυγού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
- Πάρε ένα αντικολλητικό ταψάκι για muffins με 12 θήκες, ψέκασε με μαγειρικό σπρέι και τοποθέτησέ το στο φούρνο για να ζεσταθεί λίγο.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σόταρε το λάδι, την κόκκινη πιπεριά, την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι για 5 λεπτά.
- Πρόσθεσε το σπανάκι και τα μανιτάρια και μαγείρεψε για 2 επιπλέον λεπτά.
- Στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα, προσθέστε το λιωμένο σκόρδο.
- Ρίξε αλάτι και αφέρεσε το τηγάνι από το μάτι.
- Σπάσε όλα τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακάτεψέ τα καλά.
- Ρίξε μέσα τα σοταρισμένα λαχανικά.
- Βγάλε το ταψί με τις θήκες από το φούρνο και μοίρασε αναλογικά το μείγμα στις θήκες.
- Ψήσε για 15 λεπτά.
- Μοίρασε από ένα muffin σε κάθε πιάτο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ