Λαχταριστό ψωμί με σάλτσα πέστο και ψιλοκομμένα λαχανικά με αυγά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. γλυκού μουστάρδα Dijon
- 1 κ. σούπας ξύδι
- 3 κ. σούπας + έξτρα ελαιόλαδο
- 6 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
- 1/2 φλ. σάλτσα πέστο
- 4 χοντρές φέτες ψωμί με προζύμι
- 4 φέτες προσούτο
- 4 βρασμένα αυγά
- 1/4 φλ. φλοίδες παρμεζάνας
- 1 ματσάκι ραπανάκια σε λεπτές φέτες
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τη μουστάρδα, το ξύδι και το λάδι.
- Πρόσθεσε το σέλερι και τα ραπανάκια με αλατοπίπερο και ανακάτεψέ τα.
- Άπλωσε το πέστο στο ψωμί και από πάνω βάλε το προσούτο, τα αυγά σε φέτες και την παρμεζάνα.
- Ράντισε με το έξτρα λάδι και πασπάλισε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ