“Ανοιχτά” σάντουιτς με βραστά αυγά και πέστο

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Λαχταριστό ψωμί με σάλτσα πέστο και ψιλοκομμένα λαχανικά με αυγά

Συστατικά

  • 2 κ. γλυκού μουστάρδα Dijon
  • 1 κ. σούπας ξύδι
  • 3 κ. σούπας + έξτρα ελαιόλαδο
  • 6 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλ. σάλτσα πέστο
  • 4 χοντρές φέτες ψωμί με προζύμι
  • 4 φέτες προσούτο
  • 4 βρασμένα αυγά
  • 1/4 φλ. φλοίδες παρμεζάνας
  • 1 ματσάκι ραπανάκια σε λεπτές φέτες
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε τη μουστάρδα, το ξύδι και το λάδι.
  • Πρόσθεσε το σέλερι και τα ραπανάκια με αλατοπίπερο και ανακάτεψέ τα.
  • Άπλωσε το πέστο στο ψωμί και από πάνω βάλε το προσούτο, τα αυγά σε φέτες και την παρμεζάνα.
  • Ράντισε με το έξτρα λάδι και πασπάλισε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164