Η θρεπτική πληρότητά της συνταγής ολοκληρώνεται με τις φυτικές ίνες που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου και με το ασβέστιο για δυνατά οστά και δόντια.
Μονάδες Orac 888
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ.γ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
- 4 μικρές αραβικές πίτες
- 100γρ. τυρί φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
- ½ φλ. λιαστές τομάτες, στραγγισμένες και κομμένες σε λεπτά μπαστουνάκια
- 2κ.σ. φρέσκο μαϊντανό
- ¼ φλ. ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσια και κομμένες στα 4
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανοίγουμε τις αραβικές πιτούλες στη μέση και αλείφουμε το εσωτερικό τους με μαργαρίνη .
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, τα μπαστουνάκια της λιαστής τομάτας, το μαϊντανό και τις ελιές.
- Γεμίζουμε τα πιτάκια με το μίγμα αυτό και τα κλείνουμε προσεκτικά.
- Ζεσταίνουμε τα πιτάκια στην τοστιέρα ή στο γκριλ του φούρνου για να ροδίσουν ελαφρώς και σερβίρουμε αμέσως.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ