Ο Παναγιώτης Γιακαλής, executive chef του The Margi σου δίνει την καλύτερη συνταγή για ένα λαχταριστό αρνάκι στο φούρνο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό ξεκοκαλισμένο μπούτι από αρνάκι γάλακτος
- 600 γρ πατάτες καθαρισμένες κομμένες κυδωνάτες
- Δενδρολίβανο φρέσκο
- 2 σκελίδες σκόρδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μαρινάρουμε το αρνί με το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το δενδρολίβανο για ένα βράδυ.
- Σε μια γάστρα βάζουμε τις πατάτες κάτω και το μαριναρισμένο αρνάκι από πάνω, συμπληρώνοντας λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι στις πατάτες.
- Βάζουμε τη γάστρα σε προθερμασμένο φούρνο και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 4 ώρες.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ