Μια τυλιχτή δημιουργία με θαλασσινά… για ελαφριές απολαύσεις! Πέρασε για λίγο τις γαριδούλες από το τηγάνι και σέρβιρε σε αραβική από τα χεράκια σου με σος γιαουρτιού και μαρούλι! Απλό, λιτό, εύκολο και ελαφρύ. Αγόρασε τα υλικά σου εδώ!
Θερμίδες 240
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 αραβικές πίτες
- 1/2 μαρούλι σγουρό
- 1 γιαουρτάκι 2%
- 150 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, κόκκινο πιπέρι
- 1 λεμόνι
- 1 κ.γ. φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο βάλε τις γαρίδες να πάρουν αελαφρύ ροζ χρώμα για 2-3 λεπτά
- Στίψε το μισό λεμόνι και σβήσε τις γαρίδες. Κατέβασε από τη φωτιά και πρόσθεσε και το δυόσμο
- Βάλε τις αραβικές σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθούν
- Σε ένα μπολ βάλε το υπόλοιπο λεμόνι στιμμένο, το γιαούρτι, ελαιόλαδο, αλάτι και κόκκινο πιπέρι. Ανακάτεψε καλά
- Φτιάξε την πίτα σου βάζοντας μπόλικο μαρουλάκι, τις γαρίδες και τη σος γιαουρτιού. Τύλιξε και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ