Λαχταριστή ιδέα για πρωινό με κρουασάν γεμιστά με ζαμπόν, τυρί και αυγά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 κρουασάν βουτύρου κομμένα στη μέση
- 8 φέτες cheddar
- 8 φέτες καπνιστό ζαμπόν
- 6 μεγάλα αυγά
- 1/3 φλ. γάλα
- αλάτι, πιπέρι
- 1/2 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και τοποθέτησε τις κάτω φέτες των κρουασάν σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Βάλε μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα cheddar σε κάθε φέτα κρουασάν.
- Σε ένα μπολ χτύπησε μαζί τα αυγά με το γάλα και αλατοπίπερο.
- Σε ένα λαδωμένο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ψήσε τα αυγά, θρυμματίζοντάς τα για να γίνουν scrambled.
- Μόλις τα αυγά αρχίζουν να σταθεροποιούνται, πρόσθεσε την τριμμένη μοτσαρέλα μέχρι να λιώσει και αφαίρεσε το τηγάνι από την φωτιά.
- Μοίρασε τα scrambled αυγά πάνω από το ζαμπόν και το τυρί και καπάκωσε με το επάνω μέρος των κρουασάν.
- Ψήσε στον φούρνο για 10 λεπτά και άφησέ τα να κρυώσουν ελαφρώς πριν τα σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ