Μοιάζουν πολύ με τις δικές μας τηγανήτες. Είναι ίσως πιο μεγάλες και λίγο πιο παχιές. Δεν θα σου πάρει πάνω από δέκα λεπτάκια και θα έχεις ένα ξεχωριστό πρωινό, με ζάχαρη για την απαραίτητη ενέργεια που θέλεις για να ξεκινήσεις την ημέρα σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 1/2 κ.γ. baking powder
- 3 κ.σ. ζάχαρη
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 2 μεγάλα αυγά
- 1 1/2 φλιτζάνι γάλα
- 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
- Μέλι, ζάχαρη άχνη, maple syrup για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το baking powder και το αλάτι
- Σε άλλο μπολ χτύπησε τα αυγά με το γάλα και πρόσθεσε το μείγμα στο αλεύρι ανακατεύοντας να πάρεις έναν ομοιόμορφο χυλό
- Στο τέλος πρόσθεσε και το λιωμένο βούτυρο. Αν φαίνεται πού πηχτή η ζύμη, μπορείς να προσθέσεις λίγο γάλα
- Βάλε ένα αντικολλητικπό γάλα με ελάχιστο βούτυρο να κάψει καλά και πρόσθετε 1/4 του φλιτζανιού από το χυλο κάθε φορά για κάθε Pancake
- Ψήσε να γίνει στέρεα και να πάρουν χρώμα οι άκρες και γύρισε την τηγανήτα
- Σέρβιρε με μέλι, maple syrup ή ζάχαρη άχνη
Tip
Μυστικό για τις πιο αφράτες τηγανήτες που έφτιαξες ποτέ... κάνε κλικ εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ