Πίτσα με γαλοπούλα και δύο τυριά

45 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Ετοίμασε μια παραδοσιακή σάλτσα για πίτσα και άπλωσε επάνω της κομμάτια γαλοπούλας, μοτσαρέλα και προβολόνε!! Δεν είναι πειρασμός; Ένας πειρασμός με λίγες θερμίδες.
275 Θερμίδες/Κομμάτι

Συστατικά

  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 3/4 φλιτζάνια ντοματάκια κονσέρβα
  • Αλάτι, Κόκκινο πιπέρι
  • Λίγο φρέσκο μαϊντανό
  • 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό
  • Ζύμη για πίτσα
  • 2 φλιτζάνια φιλέτο γαλοπούλας ψητό (βραστό)
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί προβολόνε
  • 1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 250oC
  • Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και πρόσθεσε το κρεμμύδι και το σκόρδα. Σόταρε για 5 λεπτά
  • Πρόσθεσε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι και άσε το μείγμα να πάρει βράση
  • Χαμήλωσε τη φωτιά και άσε να δέσει η σάλτσα σου για ένα τέταρτο της ώρας περίπου
  • Πρόσθεσε στο τέλος τα μυρωδικά σου (μαϊντανό και βασιλικό) και κατέβασε από τη φωτιά. Άφησε να κρυώσει καλά
  • Άνοιξε τη ζύμη σου και βάλε τη σε ταψάκι λαδωμένο και ελαφρά αλευρωμένο
  • Άπλωσε από πάνω τη σάλτσα αφήνοντας 1 δάκτυλο περιθώριο στις άκρες και πρόσθεσε τη γαλοπούλα και τα τυριά
  • Ψήσε στους 250oC για δέκα λεπτά να λιώσει το τυρί

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164