Ετοίμασε μια παραδοσιακή σάλτσα για πίτσα και άπλωσε επάνω της κομμάτια γαλοπούλας, μοτσαρέλα και προβολόνε!! Δεν είναι πειρασμός; Ένας πειρασμός με λίγες θερμίδες.
275 Θερμίδες/Κομμάτι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 3/4 φλιτζάνια ντοματάκια κονσέρβα
- Αλάτι, Κόκκινο πιπέρι
- Λίγο φρέσκο μαϊντανό
- 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό
- Ζύμη για πίτσα
- 2 φλιτζάνια φιλέτο γαλοπούλας ψητό (βραστό)
- 1/2 φλιτζάνι τυρί προβολόνε
- 1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 250oC
- Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και πρόσθεσε το κρεμμύδι και το σκόρδα. Σόταρε για 5 λεπτά
- Πρόσθεσε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι και άσε το μείγμα να πάρει βράση
- Χαμήλωσε τη φωτιά και άσε να δέσει η σάλτσα σου για ένα τέταρτο της ώρας περίπου
- Πρόσθεσε στο τέλος τα μυρωδικά σου (μαϊντανό και βασιλικό) και κατέβασε από τη φωτιά. Άφησε να κρυώσει καλά
- Άνοιξε τη ζύμη σου και βάλε τη σε ταψάκι λαδωμένο και ελαφρά αλευρωμένο
- Άπλωσε από πάνω τη σάλτσα αφήνοντας 1 δάκτυλο περιθώριο στις άκρες και πρόσθεσε τη γαλοπούλα και τα τυριά
- Ψήσε στους 250oC για δέκα λεπτά να λιώσει το τυρί
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ