Πίτσα με γαλοπούλα και δύο τυριά

45 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Ετοίμασε μια παραδοσιακή σάλτσα για πίτσα και άπλωσε επάνω της κομμάτια γαλοπούλας, μοτσαρέλα και προβολόνε!! Δεν είναι πειρασμός; Ένας πειρασμός με λίγες θερμίδες.
275 Θερμίδες/Κομμάτι

Συστατικά

  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 3/4 φλιτζάνια ντοματάκια κονσέρβα
  • Αλάτι, Κόκκινο πιπέρι
  • Λίγο φρέσκο μαϊντανό
  • 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό
  • Ζύμη για πίτσα
  • 2 φλιτζάνια φιλέτο γαλοπούλας ψητό (βραστό)
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί προβολόνε
  • 1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 250oC
  • Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και πρόσθεσε το κρεμμύδι και το σκόρδα. Σόταρε για 5 λεπτά
  • Πρόσθεσε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι και άσε το μείγμα να πάρει βράση
  • Χαμήλωσε τη φωτιά και άσε να δέσει η σάλτσα σου για ένα τέταρτο της ώρας περίπου
  • Πρόσθεσε στο τέλος τα μυρωδικά σου (μαϊντανό και βασιλικό) και κατέβασε από τη φωτιά. Άφησε να κρυώσει καλά
  • Άνοιξε τη ζύμη σου και βάλε τη σε ταψάκι λαδωμένο και ελαφρά αλευρωμένο
  • Άπλωσε από πάνω τη σάλτσα αφήνοντας 1 δάκτυλο περιθώριο στις άκρες και πρόσθεσε τη γαλοπούλα και τα τυριά
  • Ψήσε στους 250oC για δέκα λεπτά να λιώσει το τυρί

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164