Πίτσα με ελάχιστα υλικά και σε ελάχιστο χρόνο! Και κυρίως, γεμάτη γεύση! Δοκίμασέ την!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 συσκευασία λεπτή ζύμη για πίτσα
- 450 γραμμ. λευκή, μαλακή μοτσαρέλα τριμμένη ή κομμένη σε λεπτές φέτες
- χοντρό αλάτι, πιπέρι
- μισό φλιτζ. τρυφερά φύλλα ρόκας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το γκριλ του φούρνου σου.
- Λάδωσε μια ρηχή λαμαρίνα και 1 κ.σούπας ελαιόλαδο.
- Με τα χέρια σου, άπλωσε τη ζύμη στη λαμαρίνα.
- Λάδωσε τη ζύμη με την υπόλοιπη μία κουταλιά λάδι.
- Σκέπασε τη ζύμη με αλοουμινόχαρτο και βάλ’ την να ψηθεί μέχρι να ροδίσει από κάτω, περίπου 3-4 λεπτά.
- Με μια πλατιά σπάτουλα, αναποδογύρισε τη ζύμη στο λαμαρίνα.
- Άπλωσε το τυρί, σκέπασε με το αλουμινόχαρτο και ψήσε άλλα 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσει και από κάτω και να λιώσει το τυρί.
- Βγάλε από το φούρνο, πασπάλισε με χοντρό αλάτι και πιπέρι.
- Άπλωσε τη ρόκα και περίχυσε με λίγο ελαιόλαδο.
- Κόψε σε κομμάτια και σέρβιρε.
Tip
Σου προτείνουμε για έξτρα άρωμα να πασπαλίσεις τη μοτσαρέλα σου με λίγο φρέσκο βασιλικό ή δυόσμο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ