Πίτσα ρόκα-μοτσαρέλα

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Πίτσα με ελάχιστα υλικά και σε ελάχιστο χρόνο! Και κυρίως, γεμάτη γεύση! Δοκίμασέ την!

Συστατικά

  • 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 συσκευασία λεπτή ζύμη για πίτσα
  • 450 γραμμ. λευκή, μαλακή μοτσαρέλα τριμμένη ή κομμένη σε λεπτές φέτες
  • χοντρό αλάτι, πιπέρι
  • μισό φλιτζ. τρυφερά φύλλα ρόκας

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το γκριλ του φούρνου σου.
  • Λάδωσε μια ρηχή λαμαρίνα και 1 κ.σούπας ελαιόλαδο.
  • Με τα χέρια σου, άπλωσε τη ζύμη στη λαμαρίνα.
  • Λάδωσε τη ζύμη με την υπόλοιπη μία κουταλιά λάδι.
  • Σκέπασε τη ζύμη με αλοουμινόχαρτο και βάλ’ την να ψηθεί μέχρι να ροδίσει από κάτω, περίπου 3-4 λεπτά.
  • Με μια πλατιά σπάτουλα, αναποδογύρισε τη ζύμη στο λαμαρίνα.
  • Άπλωσε το τυρί, σκέπασε με το αλουμινόχαρτο και ψήσε άλλα 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσει και από κάτω και να λιώσει το τυρί.
  • Βγάλε από το φούρνο, πασπάλισε με χοντρό αλάτι και πιπέρι.
  • Άπλωσε τη ρόκα και περίχυσε με λίγο ελαιόλαδο.
  • Κόψε σε κομμάτια και σέρβιρε.

Tip

Σου προτείνουμε για έξτρα άρωμα να πασπαλίσεις τη μοτσαρέλα σου με λίγο φρέσκο βασιλικό ή δυόσμο!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164