Ένα κλασικό σαντουιτσάκι πάντα χρειάζεται στο πικ νικ. Ετοίμασε τα με αυτό τον τρόπο που μοιάζει εντυπωσιακός και φυσικά είναι γεμάτος γεύση, αφού έτσι θα έχουν πιο πλούσια υλικά!!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μεγάλα στρογγυλά ψωμάκια
- 25 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 75 γρ. κίτρινο τυρί σε φέτες
- 100 γρ. ζαμπόν σε λεπτές φέτες
- 2 γερές ντομάτες κομμένες σε φέτες
- 100 γρ. αγγούρι σε λεπτές φέτες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Άνοιξε το ψωμάκι από πάνω με ένα κοφτερίο μαχαίρι
- Αφαίρεσε προσεκτικά την περισσότερη από την ψύχα
- Άλλειψε το εσωτερικό με βούτυρο και στρώσε τα υλικά σου να γεμίσει το ψωμάκι
- Σκέπασε και πάλι με το ψωμί και τύλιξε σφιχτά σε μεμβράνη
- Άφησε στο ψυγείο να κρυώσουν 20 λεπτά και στη συνέχεια ξετύλιξε και κόψε στη μέση και σέρβιρε
- Μην ξεχάσεις πως πρέπει να τα καταναλώσεις σε 4 ώρες
Tip
Θέλεις να αποθηκεύσεις το ψωμάκι που έμεινε για το επόμενο Σαββατοκύριακο; Εδώ θα βρεις το μυστικό για να είναι φρέσκο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ