Σάντουιτς με αβγοσαλάτα

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Γιατί μπορεί να σου αρέσουν τα σάντουιτς, όμως πάντα ψάχνεις να βρεις πιο ψαγμένες παραλλαγές! Εδώ το αυγό – αγαπημένο συστατικό του – ενώνεται με μια ξεχωριστή σος μελιού, σπανάκι και τριμμένη παρμεζάνα!!!

Συστατικά

  • ½ φλιτζάνι χοντροτριμμένο καρότο
  • 1/2 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
  • 1/3 φλιτζανιού ελιές Καλαμών κομμένες στη μέση, χωρίς το κουκούτσι
  • 8 φέτες χωριάτικο ψωμί
  • 1 φλιτζάνι σπανάκι, ωμό και καλά πλυμμένο
  • 6 σφιχτά αυγά κομμένα σε φέτες
  • ¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • ¼ φλιτζανιού φρέσκα φύλλα βασιλικού
  • 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
  • 2 κ. γλ. μέλι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε απαλά το καρότο, το κρεμμύδι και τις ελιές.
  • Άπλωσε τέσσερις φέτες ψωμί. Βάλε με τη σειρά φύλλα σπανάκι, αβγό και λίγο από το μείγμα με τα καρότα.
  • Χτύπα στο μίξερ το λάδι, το βασιλικό, την παρμεζάνα, το χυμό λεμόνι, το μέλι, μια πρέζα αλάτι και μία πρέζα πιπέρι μέχρι να γίνουν ένα παχύρευστο μίγμα.
  • Περίχυσε με το μίγμα τις φέτες που έφιταξες και σκέπασέ τες με τις άλλες 4 φέτες ψωμιού

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164