Γιατί μπορεί να σου αρέσουν τα σάντουιτς, όμως πάντα ψάχνεις να βρεις πιο ψαγμένες παραλλαγές! Εδώ το αυγό – αγαπημένο συστατικό του – ενώνεται με μια ξεχωριστή σος μελιού, σπανάκι και τριμμένη παρμεζάνα!!!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ½ φλιτζάνι χοντροτριμμένο καρότο
- 1/2 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
- 1/3 φλιτζανιού ελιές Καλαμών κομμένες στη μέση, χωρίς το κουκούτσι
- 8 φέτες χωριάτικο ψωμί
- 1 φλιτζάνι σπανάκι, ωμό και καλά πλυμμένο
- 6 σφιχτά αυγά κομμένα σε φέτες
- ¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο
- ¼ φλιτζανιού φρέσκα φύλλα βασιλικού
- 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
- 2 κ. γλ. μέλι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε απαλά το καρότο, το κρεμμύδι και τις ελιές.
- Άπλωσε τέσσερις φέτες ψωμί. Βάλε με τη σειρά φύλλα σπανάκι, αβγό και λίγο από το μείγμα με τα καρότα.
- Χτύπα στο μίξερ το λάδι, το βασιλικό, την παρμεζάνα, το χυμό λεμόνι, το μέλι, μια πρέζα αλάτι και μία πρέζα πιπέρι μέχρι να γίνουν ένα παχύρευστο μίγμα.
- Περίχυσε με το μίγμα τις φέτες που έφιταξες και σκέπασέ τες με τις άλλες 4 φέτες ψωμιού
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ