Μία εύκολη πίτσα, για εσένα που αγαπάς την ελληνική κουζίνα και τα μεσογειακά αρώματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουτ. της σούπας ντοματοπελτέ
- 1/2 φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένη
- 2 μικρές ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες
- 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
- 8 μεγάλες ελιές θρούμπες, κομμένες στα δύο
- 4 ελιές καλαμών, κομμένες στα δύο
- 300 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί (της επιλογής σου)
- 1/2 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
- 1 έτοιμη ζύμη για πίτσα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Σε έναν ελαφρά αλευρωμένο πάγο, με έναν ξύλινο πλάστη, ανοίγεις τη ζύμη σε όλη της την έκταση.
- Απλώνεις τη σάλτσα ντομάτας, την τριμμένη φέτα, τις ροδέλες ντομάτας, τα κομματάκια πιπεριάς και τις ελιές. Φροντίζεις να είναι μοιρασμένα ομοιόμορφα. Περιχύνεις το τριμμένο κίτρινο τυρί και τα φύλλα βασιλικού.
- Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ