Σκέφτεσαι αυτό το Σαββατοκύριακο να ετοιμάσεις σπιτικό Brunch; Αν ναι, τότε αυτή η πεντανόστιμη συνταγή θα νοστιμίσει τις δύο πιο ευχάριστες στιγμές της ημέρας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 φέτες ψωμί του τοστ
- 4 φέτες γαλοπούλας
- 4 φέτες έμενταλ με λίγα λιπαρά
- 1/2 φλιτζάνι γάλα χωρίς λιπαρά
- 4 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
- 3 μεγάλα ασπράδια αβγών
- Μαγειρικό σπρέι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε ένα μπολ χτυπάς γρήγορα τα αβγά και το γάλα, μέχρι να “δέσει” το μείγμα σου.
- Κόβεις το τυρί και την γαλοπούλα και τις μεταφέρεις πάνω στις φέτες του τοστ, στις οποίες πρώτα έχει απλώσει μουστάρδα.
- Τοποθετείς ένα αντικολλητικό τηγάνι πάνω στο μάτι της κουζίνας και το αφήνεις να πάρει μία βράση για ένα λεπτό.
- Περνάς τα τοστ σου από το μείγμα με το γάλα και το αβγό, φροντίζοντας να πάει παντού.
- Μεταφέρεις αμέσως το τοστάκι σου στο τηγάνι και ψήνεις για 3 λεπτά στην κάθε πλευρά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ