Λεπτή ή αφράτη ζύμη; Τι από τα δύο να επιλέξεις; Τίποτα! Σήμερα, μοιραζόμαστε μαζί σου μία εύκολη συνταγή για πίτσα, η βάση της οποίας είναι φτιαγμένη από… τορτίγια!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 τορτίγια, συσκευασμένη
- 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
- 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 3 κουτ. της σούπας σάλτσα ντομάτας
- 1 μπέικον, κομμένο σε κυβάκια
- 2 πράσινα κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
- 1/3 του φλιτζανιού κίτρινο τυρί της επιλογής σου, τριμμένο
- 1 πρέζα ρίγανη
- λίγο πιπέρι για γεύση
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τοποθετείς την τορτίγια. Ραντίζεις με ελαιόλαδο, σκόνη σκόρδου, αλάτι και πιπέρι.
- Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 5 λεπτά και την αφαιρείς από τον φούρνο.
- Παράλληλα, σοτάρεις το μπέικον σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.
- Απλώνεις τη σάλτσα ντομάτας ομοιόμορφα πάνω στην τορτίγια και στη συνέχεια προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα.
- Ψήνεις για δέκα λεπτά και σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ