Μία πίτσα με άρωμα Ιταλίας και γεύση Μεσογείου. Ιδανική για το Σαββατοκύριακο που μόλις ξεκινά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουτ. της σούπας σάλτσα πέστο
- 2 ντοματίνια, κομμένα σε ροδέλες
- 8 ελιές Καλαμών, κομμένες στα δύο
- 1/2 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
- 1/2 φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένη
- 1 έτοιμη ζύμη για πίτσα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Σε έναν ελαφρά αλευρωμένο πάγο, με έναν ξύλινο πλάστη, ανοίγεις τη ζύμη σε όλη της την έκταση.
- Απλώνεις τη σάλτσα πέστο, την τριμμένη φέτα, τις ροδέλες ντομάτας και τις ελιές. Ρίχνεις τα φύλλα βασιλικού.
- Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 12 – 14 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ