Μία εύκολη πίτσα με το λαχταριστό κοτοπουλάκι και τον δροσερό ανανά να δημιουργούν μία εκπληκτική αντίθεση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 συσκευασία για ζύμη πίτσας
- 1 φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουτ. της σούπας φρέσκο βασιλικό
- Λίγο φρέσκο μαϊντανό
- 1 φλιτζάνι ντοματάκια
- 4 ροδέλες από ανανά, κομμένες
- 2 φλιτζάνια, γεμάτα από κοτόπουλο
- 1/2 φλιτζάνι γκούντα
- 1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα
- 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 250 βαθμούς C.
- Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Προσθέτεις το κοτόπουλο, το οποίο το σοτάρεις για περίπου 10 λεπτά.
- Μόλις περάσει ο χρόνος αυτός, ρίχνεις τον ανανά, τα ντοματίνια και λίγο αλάτι. Αφήνεις το μείγμα να βράσει για ακόμη 5 λεπτά.
- Παράλληλα, σε έναν ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο, ανοίγεις τη ζύμη για πίτσα.
- Τοποθετείς τη ζύμη σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Ξεκινώντας από το κέντρο της ζύμης, απλώνεις τη σάλτσα με το κοτόπουλο. Στην άκρη, τοποθετείς τα τυριά.
- Ψήνεις στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.
- Απολαμβάνεις με λίγο μαϊντανό στην κορυφή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ