Ξέρω η λέξη τηγανητό στις μέρες μας δεν είναι και πολύ της μόδας, αλλά αν είναι να κάνεις το τέλειο club, πρέπει να ξεχάσεις τους περιορισμούς. Με κομμάτια χοιρινό και ζαμπόν, απολαυστικό έμενταλ, πίκλες και μουστάρδα Dijon. Σερβίρεται αυστηρά με τηγανιτές πατάτες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 12 φέτες χωριάτικο ψωμί με προζύμι
- 1/4 φλιτζανιού μουστάρδα Dijon
- 2 κ.σ. ψιλοκομμμένο φρέσκο κόλιανδρο
- 8 φέτες μεγάλες πίκλες
- 2,5 φλιτζάνια μαγειρεμένο χοιρινό κρέας
- 8 φέτες καλό χοιρινό ζαμπόν
- 8 φέτες έμενταλ
- 1 κ.σ. βούτυρο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Άλειψε τις 8 από τις 12 φέτες ψωμιού με μουστάρδα και πασπάλισέ τες με κόλιανδρο.
- Βάλε μια στρώση πίκλες και χοιρινό στις 4 φέτες. Σκέπασε με μία φέτα σκέτο ψωμί. Άπλωσε από πάνω το ζαμπόν, το τυρί και σκέπασε με μία φέτα αλειμένη με μουστάρδα. Πίεσε ελαφρά τα σάντουιτς.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώσε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Βάλε τα σάντουιτς (όλα ή λίγα λίγα) πιέζοντάς τα από πάνω με ένα άλλο τηγάνι. Μαγείρεψέ τα για 3-5 λεπτά. Γύρισέ τα από την άλλη πλευρά προσθέτωντας λίγο βούτυρο αν χρειάζεται. Μαγείρεψε άλλα 3-5 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Κόψτα στη μέση και σέρβιρε.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ