Πρωινό ή ελαφρύ βραδινό; Αυτή η ατομική ομελέτα φούρνου θα γίνει η αγαπημένη σου για δύο λόγους. Για την υπέροχη γεύση και για τον τρόπο που βοηθά το μεταβολισμό σου να πάρει φωτιά.
250 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μεγάλο πράσο κομμένο σε φετούλες
- 4 αυγά
- ¼ του φλιτζανιού γάλα
- 12 τοματάκια cherry
- 2 φέτες καπνιστή γαλοπούλα ψιλοκομμένη
- 3 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κ.σ. μαργαρίνη
- Αλάτι και πιπέρι
- Λίγο φρέσκο δενδρολίβανο για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180oC.
- Σόταρε το πράσο στη μαργαρίνη για 5′ λεπτά να μαλακώσει. Μοίρασε το σοταρισμένο πράσο σε 2 ατομικά φορμάκια
- Σπάσε τα αυγά σου σε ένα μπολ και χτύπησε μαζί με το γάλα και αλατοπίπερο.
- Ψιλόκοψε τα τέσσερα τοματάκια και πρόσθεσε με τη γαλοπούλα και την παρμεζάνα και μοίρασε στα φορμάκια.
- Βάλε από δύο τοματάκια ολόκληρα πάνω από την ομελέτα σου και βάλε στο φούρνο για 20′ λεπτά περίπου.
- Άφησε να κρυώσουν ελαφρά και σέρβιρε όπως είναι στα φορμάκια με λίγο δενδρολίβανο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ