Ατομική ομελέτα φούρνου με τοματάκια cherry

40' Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Πρωινό ή ελαφρύ βραδινό; Αυτή η ατομική ομελέτα φούρνου θα γίνει η αγαπημένη σου για δύο λόγους. Για την υπέροχη γεύση και για τον τρόπο που βοηθά το μεταβολισμό σου να πάρει φωτιά.
250 θερμίδες

Συστατικά

  • 1 μεγάλο πράσο κομμένο σε φετούλες
  • 4 αυγά
  • ¼ του φλιτζανιού γάλα
  • 12 τοματάκια cherry
  • 2 φέτες καπνιστή γαλοπούλα ψιλοκομμένη
  • 3 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κ.σ. μαργαρίνη
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Λίγο φρέσκο δενδρολίβανο για το σερβίρισμα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 180oC.
  • Σόταρε το πράσο στη μαργαρίνη για 5′ λεπτά να μαλακώσει. Μοίρασε το σοταρισμένο πράσο σε 2 ατομικά φορμάκια
  • Σπάσε τα αυγά σου σε ένα μπολ και χτύπησε μαζί με το γάλα και αλατοπίπερο.
  • Ψιλόκοψε τα τέσσερα τοματάκια και πρόσθεσε με τη γαλοπούλα και την παρμεζάνα και μοίρασε στα φορμάκια.
  • Βάλε από δύο τοματάκια ολόκληρα πάνω από την ομελέτα σου και βάλε στο φούρνο για 20′ λεπτά περίπου.
  • Άφησε να κρυώσουν ελαφρά και σέρβιρε όπως είναι στα φορμάκια με λίγο δενδρολίβανο

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164