“Γόνδολες” από αβοκάντο με σπαστά αυγά και μπέικον
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας βούτυρο ανάλατο
- 60 gr μπέικον
- 6 αυγά
- 60 gr λευκό cheddar
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 πολύ ώριμα αβοκάντο
- σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μεσαία φωτιά.
- Κόψε το μπέικον σε μικρά κυβάκια και τσιγάρισέ το για περίπου τέσσερα λεπτά.
- Σε ένα μπολ χτύπα καλά τα αυγά, αλατοπιπέρωσέ τα και ρίξε το μείγμα στο τηγάνι.
- Μόλις ζεσταθούν τα αυγά, άρχισε να τα ανακατεύεις με τη σπάτουλα, ώστε να σπάσουν και να γίνουν scrabbled.
- Μόλις σχηματιστούν τα αυγά, αφαίρεσέ τα από την εστία, πρόσθεσε λιγάκι αλατοπίπερο ακόμη και ανακάτεψε το τριμμένο τυρί.
- Κόψε τα αβοκάντο στη μέση, αφαίρεσε το κουκούτσι τους και με προσοχή χώρισε τη φλούδα από το σώμα τους, χωρίς να σπάσουν.
- Γέμισε κάθε κομμάτι αβοκάντο με τα αυγά, πασπάλισε με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ