“Γόνδολες” από αβοκάντο με σπαστά αυγά και μπέικον
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας βούτυρο ανάλατο
- 60 gr μπέικον
- 6 αυγά
- 60 gr λευκό cheddar
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 πολύ ώριμα αβοκάντο
- σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μεσαία φωτιά.
- Κόψε το μπέικον σε μικρά κυβάκια και τσιγάρισέ το για περίπου τέσσερα λεπτά.
- Σε ένα μπολ χτύπα καλά τα αυγά, αλατοπιπέρωσέ τα και ρίξε το μείγμα στο τηγάνι.
- Μόλις ζεσταθούν τα αυγά, άρχισε να τα ανακατεύεις με τη σπάτουλα, ώστε να σπάσουν και να γίνουν scrabbled.
- Μόλις σχηματιστούν τα αυγά, αφαίρεσέ τα από την εστία, πρόσθεσε λιγάκι αλατοπίπερο ακόμη και ανακάτεψε το τριμμένο τυρί.
- Κόψε τα αβοκάντο στη μέση, αφαίρεσε το κουκούτσι τους και με προσοχή χώρισε τη φλούδα από το σώμα τους, χωρίς να σπάσουν.
- Γέμισε κάθε κομμάτι αβοκάντο με τα αυγά, πασπάλισε με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ