Τα αυγά έχουν την τιμητική τους και αυτό το ορεκτικό του Antonio Carluccio θα ικανοποιήσει τους απαιτητικούς ουρανίσκους αλλά και δεν θα χρειαστείς πολύ χρόνο για να το ετοιμάσεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 βραστά, σφιχτά αυγά
- 150 γραμμ. τόνο σε λάδι, στραγγισμένο
- 12 κομματάκια κάπαρη, ξεπλυμένη και στραγγισμένη.
- Μαγιονέζα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τα αυγά και κόψ’ τα στη μέση.
- Αφαίρεσε προσεκτικά τους κρόκους και βάλ’ τους σε ένα μπολ.
- Ψιλόκοψε την κάπαρη και τον τόνο και βάλ’ τα στο μπολ με τους κρόκους.
- Βάλε αρκετή μαγιονέζα ώστε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Αλατοπιπέρωσε.
- Γέμισε τα ασπράδια με το μίγμα.
- Μπορείς να πασπαλίσεις με άνιθο για να σερβίρεις.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ