Η ελληνική εκδοχή των scrambled eggs έρχεται στο πιάτο σου με αρώματα από τη φέτα και τον άνιθο μέσα σε πιτούλα ολικής άλεσης για ένα ξεκίνημα γεμάτο ενέργεια!
219 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεγάλα αυγά
- 4 ασπράδια από 4 μεγάλα αυγά
- 1/4 φλιτζ. τρίμμα φέτας
- 2 κ.γλυκού ελαιόλαδο
- 2 κ.σούπας φρέσκο άνιθο ψιλοκομμένο
- 1 αραβική πίτα ολικής άλεσης κομμένη στη μέση
- αλάτι, πιπέρι
- Άνιθο για το γαρνίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μέτριο μπολ χτύπα τα αυγά και τα ασπράδια. Αλατοπιπέρωσε.
- Ρίξε τη φέτα και ανακάτεψε.
- Ζέστανε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Ρίξε τα αυγά. Μόλις ζεσταθούν λίγο με μια ξύλινη σπάτουλα άρχισε να τα ανακατεύεις ώστε να γίνουν κομματάκια και όχι μια ολόκληρη ομελέτα.
- Ψήσε για δύο λεπτά και μετά ρίξε τον άνιθο.
- Άνοιξε προσεκτικά κάθε μισό της αραβικής πίτας και γέμισέ το με το αυγό.
- Σέρβιρε πασπαλίζοντας με έξτρα άνιθο.
Tip
Είναι ιδανική συνταγή για ένα ισορροπημένο πρωινό καθώς συνδυάζει πρωτεΐνες και φυτικές ίνες!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ