Αυγά στο τηγάνι με πράσινα λαχανικά και κόκκινη σάλτσα.

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μια τέλεια καλοκαιρινή συνταγή με πλούσια γεύση.
Θερμίδες: 196/ μερίδα

Συστατικά

  • 1 ματσάκι σπαράγγια, κομμένα
  • 200γρ. μπρόκολο, κομμένο σε μεγάλες μπουκιές
  • 2κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα
  • 2κ. γλυκού σπόρους κύμινο
  • 1 πρέζα πιπέρι πιπέρι καγιέν
  • 4 ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
  • 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 50γρ. αρακάς
  • 50γρ. φασόλια
  • 4 μεγάλα αυγά
  • 50γρ. καλαμπόκι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι.
  • Πρόσθεσε τα κρεμμυδάκια, τα σπαράγγια και το μπρόκολο και σόταρε μέχρι να μαλακώσουν.
  • Πρόσθεσε το κύμινο, το πιπέρι, τις ντομάτες με τα ζουμιά τους και τον μαϊντανό και ανακάτεψε καλά.
  • Σκέπασε με ένα καπάκι και άφησέ τα να βράσουν.
  • Έπειτα, πρόσθεσε τον αρακά, τα φασόλια και το καλαμπόκι, ανακάτεψε καλά, σκέπασε ξανά το τηγάνι και
  • μαγείρεψε για 2 λεπτά ακόμα.
  • Κάνε τέσσερις λακούβες μέσα στο τηγάνι και σπάσε τα αυγά.
  • Σκέπασε ξανά το τηγάνι με το καπάκι.
  • Το φαγητό θα είναι έτοιμο όταν τα αυγά θα έχουν γίνει άσπρα και σταθερά.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164