Μια τέλεια καλοκαιρινή συνταγή με πλούσια γεύση.
Θερμίδες: 196/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 ματσάκι σπαράγγια, κομμένα
- 200γρ. μπρόκολο, κομμένο σε μεγάλες μπουκιές
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα
- 2κ. γλυκού σπόρους κύμινο
- 1 πρέζα πιπέρι πιπέρι καγιέν
- 4 ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 50γρ. αρακάς
- 50γρ. φασόλια
- 4 μεγάλα αυγά
- 50γρ. καλαμπόκι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι.
- Πρόσθεσε τα κρεμμυδάκια, τα σπαράγγια και το μπρόκολο και σόταρε μέχρι να μαλακώσουν.
- Πρόσθεσε το κύμινο, το πιπέρι, τις ντομάτες με τα ζουμιά τους και τον μαϊντανό και ανακάτεψε καλά.
- Σκέπασε με ένα καπάκι και άφησέ τα να βράσουν.
- Έπειτα, πρόσθεσε τον αρακά, τα φασόλια και το καλαμπόκι, ανακάτεψε καλά, σκέπασε ξανά το τηγάνι και
- μαγείρεψε για 2 λεπτά ακόμα.
- Κάνε τέσσερις λακούβες μέσα στο τηγάνι και σπάσε τα αυγά.
- Σκέπασε ξανά το τηγάνι με το καπάκι.
- Το φαγητό θα είναι έτοιμο όταν τα αυγά θα έχουν γίνει άσπρα και σταθερά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ