BBQ μοσχαρίσια παϊδάκια

1 1/2 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Η κωμικός δεν χαρίζει απλά χαμόγελα, προσφέρει και πεντανόστιμες συνταγές. Η μυστική της τεχνική για παϊδάκια μαριναρισμένα, αποκαλύφτηκε και είναι να σου τρέχουν τα σάλια.

Συστατικά

  • 18 μοσχαρίσια παϊδάκια
  • Για τη μαρινάρα: 2 φλιτζάνια BBQ sauce
  • ½ φλιτζάνι Worcestershire sauce
  • ¼ του φλιτζανιού μουστάρδα Dijon
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
  • 1 κ.γ. θυμάρι ξερό
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε τα παϊδάκια σε μεγάλη κατσαρόλα με μπόλκο κρύο νερό. Άφησε να πάρουν μια βράση και χαμήλωσε τη φωτιά. Άφησε να σιγοβράσουν για 45′ λεπτά.
  • Όσο ψήνονται τα παϊδάκια, ανάμειξε όλα τα υλικά της μαρινάρας σε ένα μεγάλο σκεύος και άφησε να πάρουν μια βράση. Χαμήλωσε και άφησε τη σος να σιγοβράσει για 15′ λεπτά.
  • Ζέστανε το φούρνο σου στους 180oC
  • Στράγγιξε τα παϊδάκια και άπλωσε σε ένα ταψί με σχάρα. Περίχυσε με 2 φλιτζάνια από τη μαρινάρα και άλλειψε με ένα πινέλο να σταθεί και από τις δύο πλευρές του κρέατος.
  • Ψήσε για 30′ με 40′ λεπτά, να μαλακώσουν τα παϊδάκια σου.
  • Σέρβιρε με την υπόλοιπη μαρινάρα στο πλάι

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164