Η κωμικός δεν χαρίζει απλά χαμόγελα, προσφέρει και πεντανόστιμες συνταγές. Η μυστική της τεχνική για παϊδάκια μαριναρισμένα, αποκαλύφτηκε και είναι να σου τρέχουν τα σάλια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 18 μοσχαρίσια παϊδάκια
- Για τη μαρινάρα: 2 φλιτζάνια BBQ sauce
- ½ φλιτζάνι Worcestershire sauce
- ¼ του φλιτζανιού μουστάρδα Dijon
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σκόρδο
- 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- 1 κ.γ. θυμάρι ξερό
- ½ κ.γ. αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τα παϊδάκια σε μεγάλη κατσαρόλα με μπόλκο κρύο νερό. Άφησε να πάρουν μια βράση και χαμήλωσε τη φωτιά. Άφησε να σιγοβράσουν για 45′ λεπτά.
- Όσο ψήνονται τα παϊδάκια, ανάμειξε όλα τα υλικά της μαρινάρας σε ένα μεγάλο σκεύος και άφησε να πάρουν μια βράση. Χαμήλωσε και άφησε τη σος να σιγοβράσει για 15′ λεπτά.
- Ζέστανε το φούρνο σου στους 180oC
- Στράγγιξε τα παϊδάκια και άπλωσε σε ένα ταψί με σχάρα. Περίχυσε με 2 φλιτζάνια από τη μαρινάρα και άλλειψε με ένα πινέλο να σταθεί και από τις δύο πλευρές του κρέατος.
- Ψήσε για 30′ με 40′ λεπτά, να μαλακώσουν τα παϊδάκια σου.
- Σέρβιρε με την υπόλοιπη μαρινάρα στο πλάι
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ