Μια τραγανή μπουκιά με γαλλικό απαλό τυρί, ψητό πατζάρι και τραγανή βάση από μπαγκέτα ή κράκερ! Έτοιμο…
80 Θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μεγάλα παντζάρια ψητά στο γκριλ, καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια
- 1/2 κ.σ. τριμμένο allspice (μπαχαρικό που θα βρεις στο super market)
- 1/2 κ.γ. τριμμένη κανέλα
- 1 κ.γ. μπαλσάμικο ξίδι
- 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- 2-3 κ.σ. ψιλοκομμένα chives ή φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 μπαγκέτα κομμένη σε φετούλες φρυγανισμένες
- 200γρ. καμαμπέρ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανάμειξε το πατζάρι με τα μπαχαρικά σου, το ξίδι και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπέρωσε και άφησε στην άκρη
- Αφού φρυγανίσεις τη μπαγκέτα, άπλωσε μια καλή κουταλιά τυρί στην επιφάνειά της και από πάνω μια καλή κουταλιά πατζάρια
- Πασπάλισε με τα chives και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ