Θα το ετοιμάσεις πολύ γρήγορα και θα το απολαμβάνεις χωρίς ενοχές. Έχει μόλις 200 θερμίδες…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 100 γρ μπισκότα Digestive
- 50 γρ μαργαρίνη λιωμένη
- 350 γρ ανθότυρο
- 25 γρ ζάχαρη
- 4 κ.σ μέλι
- 150 γρ γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 3 αυγά (μόνο τα ασπράδια)
- 250 γρ φράουλες
- 3 φύλλα ζελατίνης
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τρίψε τα μπισκότα σε ένα πολυμίξερ και ανακάτεψε τα με το βούτυρο
- Άπλωσε το μείγμα σε ένα τσέρκι ή ταψί (20 εκ. Περίπου) που ανοίγει από τα πλαϊνά και πίεσέ το να απλώθεί σε όλη την επιφάνεια
- Ψήσε στους 180 °C σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά
- Ανακάτεψε το ανθότυρο με τη ζάχαρη και το μέλι
- Πρόσθεσε το γιαούρτι, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού
- Βάλε τις ζελατίνες σε κρύο νερό να μαλακώσουν και λιώσε τις σε ελάχιστο ζεστό νερό και πρόσθεσέ τις στο μείγμα
- Χτύπησε τα ασπράδια να γίνουν αφράτη μαρέγκα και πρόσθεσέ τα στην κρέμα
- Άπλωσέ την κρέμα πάνω από τη βάση μπισκότου και άφησέ το γλυκό στο ψυγείο να σφίξει
- Αφού σφίξει καλά η κρέμα, κάλυψε την επιφάνεια του cheesecake με τις φράουλες
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ