Λαχταριστά ψητά κολοκυθάκια με κρούστα παρμεζάνας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ελαιόλαδο
- 500 gr κολοκυθάκια
- 1/4 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1/4 φλ. τρίμμα ψωμιού
- 1/8 κ. γλυκού αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και άλειψε ένα ταψί με λάδι.
- Κόψε τα κολοκυθάκια σε πολύ λεπτές ροδέλες και σε ένα μπολ ανακάτεψέ τα με μία κουταλιά λάδι.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακάτεψε την παρμεζάνα με το τρίμμα ψωμιού, το αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Βάλε τα κολοκυθάκια μέσα στο μείγμα παρμεζάνας, ώστε να καλυφθούν τελείως και να κολλήσουν πάνω τους τα υλικά.
- Άπλωσε τα κολοκυθάκια στο ταψί, χωρίς να πέφτει η μία ροδέλα πάνω στην άλλη και ψήσε για 20 με 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
- Σέρβιρε όσο είναι ακόμα ζεστά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ