Chips από κολοκυθάκια

50 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Λαχταριστά ψητά κολοκυθάκια με κρούστα παρμεζάνας

Συστατικά

  • ελαιόλαδο
  • 500 gr κολοκυθάκια
  • 1/4 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1/4 φλ. τρίμμα ψωμιού
  • 1/8 κ. γλυκού αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και άλειψε ένα ταψί με λάδι.
  • Κόψε τα κολοκυθάκια σε πολύ λεπτές ροδέλες και σε ένα μπολ ανακάτεψέ τα με μία κουταλιά λάδι.
  • Σε ένα άλλο μπολ ανακάτεψε την παρμεζάνα με το τρίμμα ψωμιού, το αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Βάλε τα κολοκυθάκια μέσα στο μείγμα παρμεζάνας, ώστε να καλυφθούν τελείως και να κολλήσουν πάνω τους τα υλικά.
  • Άπλωσε τα κολοκυθάκια στο ταψί, χωρίς να πέφτει η μία ροδέλα πάνω στην άλλη και ψήσε για 20 με 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
  • Σέρβιρε όσο είναι ακόμα ζεστά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164