Κόκκινο της φωτιάς σε υπέροχο άρωμα με μια φέτα μανταρίνι… Χυμοί του φθινοπώρου, μια ιδέα βότκα και αρωματικό amaretto για το cocktail party του φθινοπώρου…
Θερμίδες 134
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φλιτζάνι χυμό κράνμπερι
- 1 φλιτζάνι βότκα
- 1/2 φλιτζάνι αμαρέτο
- 3 κ.σ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
- Πάγο
- 2-3 μανταρίγια για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανάμειξε το κράνμπερι, με τη βότκα, το amaretto και το χυμό πορτοκαλιού και σκέπασε. Βάλε στο ψυγείο να παγώσει πριν το σερβίρσεις
- Γέμισε σε ένα shaker με πάγο τη βότκα και όσο από το μείγμα των χυμών πάρει και χτύπησε καλά
- Γύρισε σε δύο ποτήρια του martini και γάρνιρε με φετούλες από το μανταρίνι
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ