Προβιοτικά από το κεφίρ, υπέροχο άρωμα μοσχοκάρυδου και μια ιδέα αλκοόλ για να το… διασκεδάσεις! Είναι ένα cocktail που μοιάζει ξενέρωτο, όμως θα γίνει το αγαπημένο της παρέας από την πρώτη γουλιά.
190 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3/4 του φλιτζανιού κεφίρ
- 1/4 του φλιτζανιού γάλα καρύδας
- 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- 1 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 60ml bourbon
- Φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το κεφίρ με το γάλα καρύδας σε ένα κατσαρολάκι με τη ζάχαρη και τη βανίλια και άφησε να πάρει βράση
- Ανακάτευε διαρκώς ώσπου να φουσκώσει ελαφρά και να αρχίσει να αχνίζει
- Κατέβασε από τη φωτιά και πρόσθεσε το bourbon
- Μοίρασε σε ποτήρια αφού κρυώσει ελαφρά και σέρβιρε με τριμμένο μοσχοκάρυδο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ