Τι χρειάζεται κάθε ρεβεγιόν; Μα φυσικά ένα καλό κοκτέιλ με σαμπάνια για να μπει ο νέος χρόνος με τις καλύτερες προϋποθέσεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- μισό φλιτζ. ζάχαρη
- 1/4 φλιτζ. καρπούς άρκευθου (αγριοκυπάρισσο) λιωμένους
- 750 ml αφρώδες κρασί
- μερικά κλαδάκια πεύκου (καθαρά και πλυμμένα) για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τη ζάχαρη, 1.5 ποτήρι νερό και τον άρκευθο να σιγοβράσουν σε μια κατσαρόλα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και να γίνει αραιό σιρόπι.
- Απομάκρυνε από τη φωτιά και άφησε να κρυώσει τελείως.
- Σούρωσε να μη μείνουν υπολείμματα και πέτα τους καρπούς.
- Βάλε στο ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα.
- Για κάθε κοκτέηλ, βάλε 3 κουταλιές της σούπας από το σιρόπι με μισό φλιτζάνι σαμπάνια σε ένα ποτήρι.
- Σέρβιρε βυθίζοντας σε κάθε ποτήρι λίγο πεύκο (που έχεις πλύνει και σκουπίσει καλά).
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ