Τι χρειάζεται κάθε ρεβεγιόν; Μα φυσικά ένα καλό κοκτέιλ με σαμπάνια για να μπει ο νέος χρόνος με τις καλύτερες προϋποθέσεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- μισό φλιτζ. ζάχαρη
- 1/4 φλιτζ. καρπούς άρκευθου (αγριοκυπάρισσο) λιωμένους
- 750 ml αφρώδες κρασί
- μερικά κλαδάκια πεύκου (καθαρά και πλυμμένα) για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τη ζάχαρη, 1.5 ποτήρι νερό και τον άρκευθο να σιγοβράσουν σε μια κατσαρόλα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και να γίνει αραιό σιρόπι.
- Απομάκρυνε από τη φωτιά και άφησε να κρυώσει τελείως.
- Σούρωσε να μη μείνουν υπολείμματα και πέτα τους καρπούς.
- Βάλε στο ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα.
- Για κάθε κοκτέηλ, βάλε 3 κουταλιές της σούπας από το σιρόπι με μισό φλιτζάνι σαμπάνια σε ένα ποτήρι.
- Σέρβιρε βυθίζοντας σε κάθε ποτήρι λίγο πεύκο (που έχεις πλύνει και σκουπίσει καλά).
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ