Σύκο καλοκαιρινό και αυγουστιάτικο με το οποίο θα φτιάξεις ένα υπέροχο λικέρ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις στο μπλέντερ τα σύκα και τη ζάχαρη και τα χτυπάς μέχρι να πολτοποιηθούν
- Προσθέτεις τη βότκα και το τζίντζερ και χτυπάς για λίγο ακόμη
- Αδειάζεις το μείγμα σε ένα μπουκάλι που κλείνει αεροστεγώς και το βάζεις στο ψυγείο για 6 ημέρες
- Ανακινείς το μπουκάλι μία φορά την ημέρα
- Σουρώνεις το λικέρ σε ένα τουλπάνι και το στύβεις πολύ καλά
- Τι αδειάζεις σε 1 – 2 γυάλινα μπουκάλια και το διατηρείς στο ψυγείο για 2 – 3 μήνες.
Photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ